Кадър: YouTube
fallback

"80% от населението са дебилни и не могат вече да се подписват", заяви депутатът от БСП за България професор Иво Христов, който коментира още: "Когато имаш един оскотял, необразован и примирен народ, манипулацията става много лесна".

Oще по темата

Думите на Христов са по повод заявеното миналата седмица от говорителя на руското външно министерство Мария Захариева за спасяването на българските евреи, че това е станало благодарение на Съветската армия.

Във видео от събитие в Раднево през уикенда Христов обяснява, че акцентът в изявлението на Захарова е посегателството срещу паметниците на Съветската армия у нас.

"Казва, че ако не беше съветската армия, 50 000 български евреи щяха да бъдат депортирани". "Някой съмнява ли се, че щеше да стане така… Или тук ще кажем "Йок!", "Не", на Гьоринг и на Хитлер?", пита Христов.

Записът вече е свален от профила на Иво Христов, но остава в Youtube. (Цитираните думи на Христов са към 15-ата минута).

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

254

коко

преди 4 години

До Щирлиц Благодари на краварите от ФАЩ, 262! Благодарение на тях ние вече 30 години сме под тяхно колониално робство!...

253

коко

преди 4 години

До фифи Прав си 264! В нормалните държави вече 20% от населението работи дистанционно! Но ние тук се движим с два века назад...

252

фифи

преди 5 години

До Повече саВече и не е нужно да емигрират. Могат да работят и дистанционно по интернет. Ако имат акъл за това, разбира се...

fallback