fallback

Езикът и изречените лъжи по време на конгреса на БСП са накарали ГЕРБ да реагира и да свика извънредна среща на членовете на партията. Това обясни депутатът от ГЕРБ Александър Ненков пред репортер на Bulgaria ON AIR.

По думите му една от основните причини от най-голямата парламентарна група да дадат извънредна пресконференция, е ориентираният изцяло към ГЕРБ конгрес на социалистите.
Oще по темата


"Започнахме да правим рубрика "регистър на фалшивите новини". Много са примерите, които показват начина на мислене на тези хора. Това е едно окалване, което те винаги са го можели", заяви народният представител.

"Който и друг да беше излязъл да говори по тема корупция, щях да вникна в неговите думи. Но точно тези хора и точно техният лидер, когато Станишев я уволнява за корупция... Корупция винаги е имало и винаги ще има. Трябва да има работещи правоохранителни органи и работеща съдебна система", каза още Ненков за "България сутрин".

Той е на мнение, че създаването на новия антикорупционен орган и борбата с административната реформа са ефективни методи. За да си боец срещу корупцията, не трябва да си много креслив, смята Ненков.

Депутатът коментира и заявката на БСП да поиска вот на недоверие към правителството.

"Да си представим, че внасят вот на недоверие и правителството не успява да събере необходимия брой гласове два месеца преди европредседателството. Това държавническо ли е?", обясни народният представител.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

БиБи-2

преди 6 години

Като старшина в ДС Цветанов е могъл да се запише като задочник в посочените в к.46 специалности, но той е записал ВИФ и е станал бегач, а е изкласил като учител по физкултура.. Станал ВИШИСТ и го направили офицер. Бил ли е член на БКП и кога се е превъртял от КаДеСе на демократ. Сам ли е сторил това или са го внедрили като Пета колона в ГЕРБ? И защо като вижда, ч егънките на мозъка му са малко, се стреми към върховете на ГЕРБ и РБ? Ще съсипят те двамата с Б.Б техния ГЕРБ и България...

46

БиБи

преди 6 години

Ненков, вие от ГЕРБ като се пишете толкова умни и образовани защо не питате орг.секретар на вашата партия защо след завършване на средното си образование не е записал МЕИ или ИСИ (сегашният УАСГ) инженер да стане - в МЕИ я машинен, я електроинженер или Изчислителна техника, та да прослави България? В ИСИ - хидроинженер, строителен инженер, транспортен(пътен) инженер. Могъл е да запише в крайна сметка МГИ или ВФСИ. Приемаме, че не се е класирал, , но защо е отишъл в КДС старшина да става?

45

Анонимен

преди 6 години

ВСЕКИ БОЖИ ДЕН ИЗЛИЗАТ КОЛКО СТЕ "НЕОПЕТНЕНИ" ВИЕ ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ ! И ИМАТЕ НАГЛОСТТА ДА СЕ ПОЯВЯВАТЕ ПРЕД ГЛАДНИТЕ И НАТИКАНИ В ЪГЪЛА БЪЛГАРИ И ДА СЕ ОБЯСНЯВАТЕ.....

fallback