Снимка: архив, Булфото
fallback

ДOСТ стяга редиците. Подобно на БСП, партията на Лютви Местан също поиска предсрочни избори.

Oще по темата

Това бил единственият политически изход за страната.

Като подходящо време за предсрочни избори, хората на Местан виждат есента на следващата година, а една от основните причини за това било присъствието на крайни националисти във властта. 

"В ДОСТ смятаме, че предсрочните избори са крайно необходими за развитието на политическия процес в страната. Никакви показатели - икономически, ръст на инвестиции, ниво на безработица, икономически ръст, не могат да оправдаят наличието на подобни хора в управлението на страната и това е най-големият проблем пред българската демокрация", посочи Местан, цитиран от Нова тв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

79

Джироне

преди 6 години

Ако на власт имаше крайни националисти, партии като дпс и дост нямаше да са в новините.Правете си изводите що за националисти имаме.

78

Анонимен

преди 6 години

Дост ли? Че има ли такава партия в България? Нито дума за тях повече и отиват в забвение. Не пишете за тях да им вдигате акцийте! Народа ги изхвърли и забрави от битието си!

77

турчин

преди 6 години

Местане що не се криеш а продължаваш с популистките си изказвания. Виновен си защото предаде 150 хил. човека като им опропасти вота. Продажник си беше и такъв остана. Но Доган е виновен за поразиите ти.

fallback