79

Джироне

преди 6 години

Ако на власт имаше крайни националисти, партии като дпс и дост нямаше да са в новините.Правете си изводите що за националисти имаме.

78

Анонимен

преди 6 години

Дост ли? Че има ли такава партия в България? Нито дума за тях повече и отиват в забвение. Не пишете за тях да им вдигате акцийте! Народа ги изхвърли и забрави от битието си!

77

турчин

преди 6 години

Местане що не се криеш а продължаваш с популистките си изказвания. Виновен си защото предаде 150 хил. човека като им опропасти вота. Продажник си беше и такъв остана. Но Доган е виновен за поразиите ти.

76

Анонимен

преди 6 години

ДОСТ - да се забрани, къде спи прокуратурата??ДОСТ - антоконституционна етническа партия!!!!

75

:)))

преди 6 години

веднъж ги изритахме обратно в Анадола ДОСТ още от бариератаще го направим и втори път щом искат

74

:)))

преди 6 години

купувай си глупавите измислени книги сам и не ни занимавайтермин "славянизиране" няма

73

Анонимен

преди 6 години

И тоя се точи за власт.Местане,на следващите избори трябва да гласуват само хора,които знаят да четат,пишат и говорят на български,за да могат да прочетат какво пише в бюлетината и да могат да се подпишат.А ако има и уседналост от поне 6 месеца,още по добре.А ако лишат,тези,които живеят в чужбина от глас-още по-добре.Защото от 2-3 милиона българи зад граница,гласуват само няколко десетки хиляди.Тогава защо да се харчат толкова пари за вота в чужбина,като няма кой да гласува.

72

месара

преди 6 години

пореден опит на другаря местан - агент павел, да отхапе парченце от тортата! всички игнорирани от ГЕРБ се обединяват около бсп с надежда да се уредят на безплатна държавна хранилка.

71

Ni

преди 6 години

Местане! Турското посолство е отворено, бягай там и не говори за заплахи на БГ бдемокрацията. Факторите които си изброил не са помогнали на средния българин.

70

Некъф

преди 6 години

Тоя брадат *** що не се гръмне.

69

Анонимен

преди 6 години

За сметка на негативните коментари тука Местан говори по-добре български от всички българи по селата в цяла България ако въобще са българи за което се съмнявам , ясно и точно е написано в тази и единственна издадена Книга от Писател който не се срамива да каже Истината за насилсвеното славянизиране/християнинизиране по време на Византия:Османо-римска империя, българи и тюркиАвтор: Стоян ДинковДата на издаване:Април 2012ISBN:978-954-28-0915-9Страници:160Корична цена:10 лв.

68

БЪЛГАРИН 1

преди 6 години

Не дост,а ГАДОСТ !!!

67

дедо Ташунко

преди 6 години

Рядко мазен и неприятен очилатко. Дай му да разтяга локуми.

66

Юнал Джемилов

преди 6 години

Какво ва какво кфичите ва ДОСТ ша влезе в власта на другите исбори

65

Българина

преди 6 години

Българите трябва много добре да си помислят как ще гласуват на следващите избори за да няма две турски парти в парламента. И да не забравяме кой ги регистрира и стимулира .... Това не са патриотите

64

Joko

преди 6 години

И Лютви взе , че се разЛюти .....

63

Анонимен

преди 6 години

Козелът Местан си мечтае да се лепне за Нинова и за протежето и Радев.Преди президентските избори у нас си помечта да се лепне за ГЕРБ но не би и няма да бъде,и сега се врътна като кючекчийка към "социалистите".ГАдост=дУпИсЕ.Скоро пак ще се прегърнат публично,защото тайно знаем че го правят.Както е споменал преди мен един кометатор мястото им е в Турция да защитават правата и свободите на изселниците.Те единствено тях представяляват затова да си вървят.Ердоган ги чака.

62

казаХ

преди 6 години

Щайката ГАдост персона нон грата за България.Единственият им път е към Анадола.

61

Шопо

преди 6 години

Даскал ефенди не разбра ли,че е аут?! Колко окрал-окрал ! Да бега у Стамбул града да харчи откраднатото...

60

Анонимен

преди 6 години

Тоя козел е по-добре да замълчи...той може да има претенции само към Ердоган !