Снимка: архив, Булфото
fallback

Парламентът е този, който има пълната свобода да избира ръководството на антикорупционния орган, каза Филип Димитров в предаването "Опорни хора" на Bulgaria ON AIR.

"Оставете на парламента да си върши работата! Той е този, който има пълната свобода да избира ръководството на антикорупционния орган!", каза той и допълни, че темата за корупцията е много удобна за големи изявления.

По думите му, консултативен съвет е събитие интересно само по себе си, но институциите, които имат право да решават въпроса е парламентът и органите за правораздаване.

"Парламентът е този, който има пълната свобода да избира ръководството на антикорупционния орган", настоя той.

"Законите се раждат в парламента. И там е дебатът. Оставете на парламента да си върше работата! Тепърва КС ще се произнесе, за това, дали е нарушена Конституцията, с гласуваната оставка на Делян Добрев. И да, това е прецедент", заяви още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

87

До 94

преди 6 години

Мажоритарния избор не е цяр!Поне при нас няма да сработи.Просто мутри и накрали се достатъчно политици, ще си купуват изборните места. Те ще си плащат на различни политически инженери, които да им изграждат подходящ облик, за да може тълпата да ги избира, без значение какво представляват.

86

Борба с корупцията?!

преди 6 години

След всичките напъни за "борба с корупцията" в България, тя процъфтява, във всички свои форми, пуснала дълбоко корени в шуро-баджанащината и партизанлъка, познати още от произведденията на Алеко за Бай ***, който прави избори.Но вчера ггледах по телевизията репортаж от Китай - за една година бай ви Си Цзин Пин се е борил с престпността и резултата е ЕДИН МИЛИОН И ДВЕСТА И ПЕТДЕСЕТ ХИЛЯДИ влезли в сила присъди, вкл министри и военачалници и сред тях неговия бъдещ (тогава) заместникТова е то

85

анонимен

преди 6 години

това нижтожество,който няма нито един ден като съдия,този продажник,ни дава съвети вместо да си мълчи,че е *** и продажник.

fallback