Снимка: архив "Булфото"
fallback

След като депутатите освободиха Антон Тодоров от Народното събрание, той настоя, че оставката му е негово решение и по този начин вкарва друг морал в политиката. Той разкри, че ще се върне към основната си дейност - журналистиката и няма да спира с разкритията. Тодоров загатна и че това няма да е краят на политическата му кариера и "вероятно ще има завръщане".

"Оставката ми бе гласувана, както аз самият пожелах. Изрично подчертавам, че премиерът Борисов не ми е казвал да подавам оставка, той държеше да остана в парламента. Това мое решение е опит за вкарване на друг морал в политиката. Наистина съм морален човек", настоя Тодоров и допълни, че не иска неговото име да се превърне в тегоба за ГЕРБ, защото "тези хора не го заслужават".

Oще по темата

Той допълни, че двамата с Борисов са обсъдили, че фразата със столчето не е била на място.

"Тя се превърна в знаме, възседнато веднага от кръгове, които го превърнаха в пропагандистки мотив на базата, на който да се иска оставката на може би най-успешното управление. Знам, че в устата на автора на "Шайка" това звучи странно, но човек може да се променя и ако го прави аргументирано, би могъл да си промени мнението и отношението към някои хора", каза Тодоров.

"Аз съм голям темерут по характер. Такъв съм, грубиян съм, признавам го, така ме е създала природата, но може да сте сигурни, че никога на лъжа. Справям се с враговете си по подобаващ начин, не е добре да бъдете враг на Антон Тодоров, но е добре да бъдете негов приятел", каза той.

Той уточни и че сега известно време ще се занимава с основната си дейност - „журналистика и телевизионерство. Имам няколко предложения за предавания“, допълни той.

Тодоров бе категоричен, че продължава с разкритията и извън парламента и се закани, че 70 сделки ще бъдат разкостени, както е "разлистил "Каолин".

"Имам здрава кръвоносна система, нямам разширени вени и предпочитам да бъда прав. Обикновено сам ритам стола си", заключи накрая ексдепутатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

кеворкян

преди 6 години

то за това нивото на родната журналистика е толкова ниско,щото гилдията е пълна с антон тодоровци,излиза че който за нищо не го бива става журналистьбе тоя не можа да се справи с най-лесната работа сега се вре на най-трудната

35

Анонимен

преди 6 години

Мдааа. Този е просто страшно неумен и много алчен. Но дотам. Не държи кранчета за стотици милиони като Дилян Джуките (Биберона) от Хасково. Просто дръпнаха синджира и го пуснаха да отплува Тонката. Нямаше ги мелодрамите с тежкоранения хасковски

34

Котва за Журналиста

преди 6 години

всеки журналист да си закупи по една дузина столове, че като почнат да ги разметват от агенция в агенция и от тАлавизия в тАлавизия да мое си подменят столетата като памперси. и второу всеки стол да си направят на седалките така наречените дупки с напречния профил на най-влиятелния суджук, та га почнат да ги изритват да заапат суджуко с халката и да стискат. като одмине бурията да одлабат и да подменят памперса

fallback