Цветан Цветанов на влизане за заседанието ан КСНС. Снимка: Олег Попов, Dnes.bg
fallback

Заради провала поради липсата на кворум на заседанието на КНСС, свикано от президента Румен Радев, червената шефка обвини управлащите в бойкот, а шефът на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов се засегна.

Той определи като изключително некоректен и спекулативен коментарът на Нинова.

Oще по темата

"Държа да подчертая, че напуснах заседанието поради отдавна планиран служебен ангажимент в чужбина. Като председател на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред в Народното събрание участвам в заседание на Съвместната група за парламентарен контрол на дейността на Агенцията на Европейския съюз за сътрудничество в областта на правоприлагането (Европол) днес и утре в Брюксел", написа Цветанов в социалната мрежа Facebook.

Той допълва, че участва във форума заедно с съпартиеца си Димитър Лазаров, Филип Попов от БСП и лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ.

"Като председател на ПГ на „БСП за България" г-жа Нинова добре знае това, защото съгласувах с нея като председател на най-голямата опозиционна група в парламента състава на българската делегация. И не на последно място: участието на българските представители във форума беше потвърдено много преди насрочването на датата за КСНС", пояснява още той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 6 години

С това си поведение и говорене (п)Резидентът скоро няма да заслужи уважението на хората, с които ще не ще трябва да си партнира ако иска да свърши нещата, които иска.Не става само с желание, трябва и акъл! ... но акъл в червена кратуна не вирее, пък даже и да е Държавната кратуна.

18

ВСЕ ОЩЕ БЪЛГАРИН

преди 6 години

Гербажииска пасмина,суджуци и крадци махайте се най после унищожихте страната ни!Рогоносецът Цветанов първи ще го отнесе,милиони евро държавата плати заради тоя *** И пак нагъл. Стига вече мутри,ченгета и доносници да ни управляват-НАРОДЕ ОПОМНИ СЕ!

17

Курнелия лъже

преди 6 години

Другарко Нинова няма да ви простим , че ни излъгахте за срещата си с ген. Решетников за съгласуване избора на Р.Радев за президент.

fallback