Снимка: архив Булфото
fallback

Антон Тодоров подаде оставка като народен представител от ПП ГЕРБ. Това стана ясно от писмо на Антон Тодоров до ръководството на ГЕРБ, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

"Заради опитите репликата ми да бъде превърната в етикет на партията, от която съм избран, на нейния лидери и милионите хора, гласували за мен, моля да приемете оставката ми като народен представител" се посочва с писмото".

Oще по темата

В последните седмици името на Антон Тодоров беше замесено с предложението на ГЕРБ той да оглави Комисията по досиетата. След това обаче партията промени решението си и оттегли предложението.

В петък пък депутатът от ГЕРБ се обърна към журналистът Виктор Николаев с думите "Ще ви изядат хляба. Вече изядоха хляба на колежката Ви. Тя и тя беше тръгнала в такава посока, ама като гледам - липсва столчето ѝ".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

133

бг

преди 6 години

Антон Тодоров постъпва достойно.Ако другите бяха като него трябваше например Корнелия да си подаде оставката за криминалната приватизация на Техноекспорт ,Гоце да си подаде оставката за хотелчето на сина за 7 милиона , Радев -за лобирането на Грипен и Путин и пр. и пр.

132

Ангел

преди 6 години

Вместо да изяде хляба на Виктор Николаев май той му изяде хляба.Все още продажните ни медии трябва да се научат че ако се продадат на Българския народ ще спечелят много повече от ,ако се продадат на Политическите партии!!!

131

Обикновен човек

преди 6 години

Антон Тодоров...., този човек както много други временно власт имащи , с ограничен коефициент на интелигентност си повярва, че държейки временно кокала може да говори всичко и да се прави на фелдфебел. Но истината е, че колкото и да е изменена и закъсняла демокрацията е България, колкото и хората да са обезверени , чувството за справедливост започва да си проправя път и скоро такива елементи като него ще бъдат изгонени от сцената на българската политика и никога повече няма да намерят място там.

fallback