Снимка: архив, Булфото
fallback

Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) категорично обявява подкрепата си за председателя на енергийната комисия в Народното събрание Делян Добрев, съобщиха от работодателската организация.

Oще по темата

Най-голямото сдружение на бизнеса в страната не може да позволи да бъде изгубен за енергетиката един от най-големите експерти в тази област и "човекът, който винаги е бил наш съмишленик в борбата срещу схемите и далаверите в отрасъла, концентриращ огромни интереси", отбелязват от организацията.

От там допълват, че въпреки съществуващи различия с Добрев, през последните години той е имал значителен принос в запазването на баланса "държава-бизнес-общество".

Председателят на енергийната комисия в Народно събрание е инициатор и гарант за осъществяването на основни реформи в сектор "Енергетика" при запазването на интересите на всички участници на пазара, смятат от КРИБ.

"Категорично не сме съгласни заради недоказани твърдения да се лишим от доказан специалист, който не само има знанията и уменията, но нееднократно е демонстрирал и смелостта си заедно да преведем енергийния сектор през новото европейско законодателство", посочват от КРИБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

62

Анонимен

преди 6 години

Застават я....То гарван ,гарвану око не вади! Да живее далаверата, а обикновенните хора-вълци ги яли !

61

Анонимен

преди 6 години

До DsПо полека. Пази се да не пометнешСамо с две думи до всичко и платени писачи на Йончева. Добрев остава и си *** МАЙКАТА. А за кметицата на Каварна ...да му мисли.

60

Анонимен

преди 6 години

До вън веднагаПо полека да не получиш ударСамо с две думи до всичко и платени писачи на Йончева. Добрев остава и си *** МАЙКАТА. А за кметицата на Каварна ...да му мисли.

fallback