fallback
Общ преглед



"На сватбата си ще сдобря дори политически врагове. Днес е денят за оправяне", каза щастлив Волен Сидеров минути, след като се врече пред Бога на любимата си Деница в столичния храм "Св. св. Кирил и Методий".

"Винаги има какво да се оправя, включително в коалицията", каза лидерът на "Атака", на седмото небе от щастие. И с усмивка препоръча хората да вярват на политиците, независимо кога ще се изпълнят техните обещания, пише 24 часа. Последното бе по повод на поетия още преди раждането на сина му Волен ангажимент да се ожени за Деница, до днес Гаджева. Изпълнението се забави малко заради проточилия се развод с предишната съпруга на Волен - Капка.

Сидеров не чакаше да го насърчават, а още при първото подвикване "Горчиво" нацелува Деница Сидерова, и то неколкократно - от всички ъгли, за да ги уловят всички камери.

Докато траеше венчавката, синът на младоженците - Волен, който точно преди седмица навърши 2 годинки, се разходи из двора на храма, в който е кръстен, заедно с Бела, дъщеричка на една от шаферките на майка си. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

69

Анонимен

преди 6 години

тоя. така наречен националист... вкара ДПСто в парламента преди време..политически клоун..гнида

68

Леля Гуна Гунева

преди 6 години

Капка няма ли да направи изявление?Капчеее

67

Идиотска Държавa

преди 6 години

Един *** в Политиката впрочем само *** могат да управляват таа сглобена от различни Народи Държава(справка История на България - Оригинал)други невъзможно да се справят , Идиотска Държава на ***

fallback