Снимка: архив Булфото
fallback

Врагът на България не е Русия, а ЕС, НАТО и сегашните управляващи. Това се казва в позиция на  Съюза на комунистите в България и Движение "Че Гевара".

Становището идва няколко дни след напрежението около правителствен документ, в който Москва е наредена сред заплахите за сигурността на страната ни.

Oще по темата

"Докладът на правителството е изпитание пред честта на българския народ", се казва в позицията на комунистите.

Те смятат, че членството на България в НАТО и ЕС превръща българите в жертва на геополитическите интереси "на шайка политикани, играещи си с властта в България".

Комунистите смятат за ненормален опита на управляващите да вземат страна в спора на великите сили.

"България може все още да е в ЕС и НАТО, но националните ни интереси са по-важни от тези на общността или на господарите на Бойко и Корнелия", се казва в позицията и се настоява докладът да бъде отхвърлен.

"За Съюза на комунистите в България и Движение "Че Гевара" за България врагът не е Русия, а НАТО и ЕС, а най-голямата заплаха за Родината ни са управляващите десни и опозиционните леви антикомунисти", пишат левите организации.

"Не, госпожи и господа капиталистически предатели, ние няма да се бием за НАТО", завършват още комунистите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

191

Анонимен

преди 6 години

Всички хора трябва да живеят еднакво добре и да са богати и независими. Истинските диктатори са частниците които смятат работниците и служителите им за роби. Къде са либерализъм и демокрацията на работното място?Защо.частникът не дели печалбата с работниците? Държи се с тях като ***. Докато има класово неравенство ще има войни и конфликти.Алчността заслепява и уврежда хората.Демокрацията ни направи животни от най Ниш вид.

190

Not bad

преди 6 години

Да си направят партийка и да вземат 2-3 % на изборите от истинските *** (БСП).

189

Анонимен

преди 6 години

Трябва да има и национал социалистическа партия както и фашистка партия след като тези слуги на израел си имат партии и митинги си организират.

fallback