Снимка: Youtube
fallback

 

Лидерът на "Воля" Веселин Марешки се стреми отчаяно да привлече или да "запали" аудититорията, която не успя да капитализира. Мислеше си, че с евтин бензин и трикове ще успее да спечели вниманието на избирателите.  Така PR експертът Александър Христов коментира видеото, с което преди дни Марешки осмя акцията на вицепремиера Валери Симеонов срещу шума по Черноморието ни.

Oще по темата

Пред Bulgaria ON AIR Христов подчерта, че това е поредният трик на Веселин Марешки.

"Най-вероятно има форма на отмъщение и все пак смятам, че желанието да възстанови позиции в обществото е основната причина, поради която Марешки го прави. Той отчаяно се нуждае от внимание, което да капитализира на следващите избори", коментира PR експертът.

Журналистът Соня Колтуклиева бе категорична, че Валери Симеонов е прекалил в желанието си да се говори за проверките.

"Върна ни във времената, когато законът се налагаше с тоягата. В крайна сметка ние се движим към Европа, не се връщаме назад", отбеляза тя.

Според Колтуклиева премиерът Борисов е изолирал Марешки след коалирането на ГЕРБ с "Обединени патриоти" и е гледал абсолютно пренебрежително всички правни действия срещу лидера на "Воля".

"През всичкото това време Марешки стискаше зъби и казваше: Ще ви го върня някой ден", посочи тя в студиото на Лора Инджова и Симеон Белев.

Колтуклиева маркира няколко противоречия в коалицията, предизвикани от искания на Валери Симеонов и Красимир Каракачанов. По думите ѝ Борисов не изключва да "разтури коалицията" и да предложи такава на лидера на "БСП за България" Корнелия Нинова.

Александър Христов е на мнение, че евентуална коалиция ГЕРБ - БСП би била много по-изгодна за Борисов, отколкото за Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

ПЕНКО

преди 6 години

Камелия , нито имаме българско име Соня ,нито българска фамилия Колтук ! Как се налага закон в старите общества на господари и слуги в Европа- /Германия ,Англия, Гърция и още и още??? Бащата на ЩЕФИ ГРАФ бе натикан 6 г. в "пандела" ! Държавата е създадена като репресивен орган с основна функция -З.Н.З. !!! Кой и как създава ЗАКОНА?Какво значи ЕКСПЕРТ ??? БГ професорчетата са повече от армията , а пък за "експерти " да не говорим !!!Така ,че Ками -като получиш-разстройство- тоалетна!!!

21

Анонимен

преди 6 години

Колко бензиностанции има Марешки в България, и аз искам да плащам 30 стотинки по малко, не ме интересува какъв е и от къде има пари, ще гласувам за него ако трябва, нали кярим 30 стотинки, ама няма бензиностанции при мен, има ли карта на бензиностанциите на Марешки.

20

ВМ ПЕТРОЛИУМ

преди 6 години

Абе добър-лош - 30 стотинки имам разлика надолу на литър бензин. Не си спомням, някой от другите политици да ми ги осигури досега? Осигуриха ми само обещания. Благодаря, но след като човека ми предлага евтина алтернатива - гласа ми отива за него. Така и така, другите нищо не са направили за мое удобство, не виждам смисъл да гласувам за тях.

fallback