22

ПЕНКО

преди 6 години

Камелия , нито имаме българско име Соня ,нито българска фамилия Колтук ! Как се налага закон в старите общества на господари и слуги в Европа- /Германия ,Англия, Гърция и още и още??? Бащата на ЩЕФИ ГРАФ бе натикан 6 г. в "пандела" ! Държавата е създадена като репресивен орган с основна функция -З.Н.З. !!! Кой и как създава ЗАКОНА?Какво значи ЕКСПЕРТ ??? БГ професорчетата са повече от армията , а пък за "експерти " да не говорим !!!Така ,че Ками -като получиш-разстройство- тоалетна!!!

21

Анонимен

преди 6 години

Колко бензиностанции има Марешки в България, и аз искам да плащам 30 стотинки по малко, не ме интересува какъв е и от къде има пари, ще гласувам за него ако трябва, нали кярим 30 стотинки, ама няма бензиностанции при мен, има ли карта на бензиностанциите на Марешки.

20

ВМ ПЕТРОЛИУМ

преди 6 години

Абе добър-лош - 30 стотинки имам разлика надолу на литър бензин. Не си спомням, някой от другите политици да ми ги осигури досега? Осигуриха ми само обещания. Благодаря, но след като човека ми предлага евтина алтернатива - гласа ми отива за него. Така и така, другите нищо не са направили за мое удобство, не виждам смисъл да гласувам за тях.

19

Анонимен

преди 6 години

Maгapeшки да, най-вероятно за популярност го прави, ама оня войникоподслонител напълно си е заслужил да го пародират, щото и самият той изнася безрезутатни пародии в стил хотелиерство, ограждане и стражарство.

18

Симеонов

преди 6 години

ББ много добре знае кой мародер от години краде и реекспортира лекарствата за онкоболните.Благодарение на същия този мародер хиляди раково болни измряха поради липса на подходящите лекарства.Държавата плаща огромни пари за да дотира тези лекарства и ги пуска на ниски цени по аптеките,а един варненски далавераджия ги изкупува на едро,изнася ги и продава на реалните им цени.Така печели милиони вече много години.Ха познайте името на мародера ,от три пъти!Жокер - не е Валери Симеонов.

17

Киро кофражиста

преди 6 години

Електората на Магарешки са същите ***, които преди гласуваха за карикатури, като Дудук Бюреков, *** Семов, Митю Пищова и Вальо Хиподила и т.н.За щастие това са малък процент избиратели, но ги има

16

Анонимен

преди 6 години

Бат Бойко,Бат Веско ,Бат Шиши ..... абе все бабаити .Още от едно време когато хората са живеели в къщи и общо взето всичко в България е било едно голямо село са управлявали живота им местните бабаити . Логично би било при свободно умно разито общество народа колективно да решава проблемите си и да създава правила и да ги спазва .Вместо това, ние доброволно на лица с авторитет и сила даваме цялата възможност да решават какво и как дасе прави с нас .Хората са ги оставели да ги управляват защото по природа обичаме да ни управляват ,,дасе грижат и доминират.

15

Хаха

преди 6 години

данъчните могат да са по снизходителни ако им нареди Бойко а??Жалка си *** жалка .

14

Шиб

преди 6 години

Поредния *** на Бойко е Колтуклиева

13

смехурко:))))))

преди 6 години

По опасно от това пария извън закона боядисали се и провела и провежда геноцид срещу народа да е на власт и да няма един в затвора затова.Бкп станала БСП.Можели убиец да смени името си и да има чисто минало..........................

12

избирател

преди 6 години

Норааа държава понякога се спасява единствено с ДЪРВО........не с надежда!За целта обаче са нужни мъже,не интернет "герой"с ник "АНОНИМЕН"!Имам предвид мъже и родолюбци.но.......Снощи бях на някакъв рибен фестивал в Каварна и когато пуснаха химна на България половината селски бабаити останаха седнали и надигаха чашите с бира......ПОЗОРНО ми се стори.

11

избирател

преди 6 години

Абе,тази мода с партиите еднодневки не приключи ли?!Или докато има балами.......

10

Je ne suis pas Dinko

преди 6 години

Момче, емигранте, как прецени че БСП са ми еталона за държавник не знам, но си се заблудил. Държава не се спасява с липса на елементарна национална стратегия за защита на държавния интерес или с нескончаеми заеми. България е в такава изгодна позиция между Европа, Турция и Русия, че можеше като Черна гора да сучим от три майки, но затова се иска далновидност и як гръб. Като имаш черно минало, няма как да имаш як гръб. Бойко според мен е наясно със ситуацията, но брани собственото си имане

9

Анонимен

преди 6 години

Държава, в която тези хора са най-достойните от народа, избрани да управляват, трябва незабавно да бъде бомбардирана с ядрено оръжие, с пълната подкрепа на ООН!

8

Емигрант

преди 6 години

Не си Динко,ама не си и умен."големите" ти "политици" тоест БКП глутницата изби всичко живо,накраде се на воля,засра процепа и си би пръта за Флорида и Виена,а тъпанарите като теб останаха да лаят по Бойко и други свестни политици,които си хабят времето да се опитват да спасяват отдавна продънения от червените ти любимци кораб.

7

Анонимен

преди 6 години

Оказва се че ГЕРБ имали керван, тоест били камилари!?

6

Емигрант

преди 6 години

Керванът на ГЕРБ си върви спокойно,а кучетата наоколо,от разни студия,лаят ли лаят по опорните точки на червените бандити!

5

Анонимен

преди 6 години

Кой, аз ли бе?

4

Анонимен

преди 6 години

А ти осъзнаваш ли колко си ***?

3

Анонимен

преди 6 години

Ако Бойко осъзнаваше колко е ***, сигурно щеше без повод да си подаде оставката!