Волен Сидеров. Снимка: архив, Булфото
fallback

Политическата класа явно е помъдряла в последните години, смята лидерът на „Атака“ Волен Сидеров, който очерта приоритетите на Патриотите за есенната сесия на Народното събрание.

Според него ГЕРБ се вслушва в идеите на малкия си коалиционен партньор, а пък опозицията на моменти е била много отговорна.

„Явно е дошло времето на градивното действие в политиката, да се вършат нещата, които водят до реален резултат“, коментира националистът.

Oще по темата

Той се похвали, че откакто Патриотите са във властта, и техни предложения стават факт, което е добре за страната.

Едно от тях беше изграждането на оградата на границата ни с Турция.

„Когато предлагахме да се изгради съоръжението, много хора се отнесоха към това с подигравка, а се оказа, че е много важно, защото спря потока от нелегални мигранти“, коментира Сидеров.

Той се похвали и със скока на пенсиите, за което изрично настояваха от Патриотичния фронт. Само че тяхното искане беше минималната да стане 300 лева, а реално тя беше увеличена на 180 лева от 1 юли.

„Вярно, че не беше в размера, които искахме, но политиката е изкуството на възможното“, призна Сидеров.

Според него по време на българското председателство на ЕС ще стане ясно на всички, че патриотите в България не са хора, които търсят скандали и конфликти, а предлагат работещи решения и отстояват и националните интереси.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

emokriz

преди 6 години

Aree, rabotete i demografskata kriza saborete! Action!

36

Психиатър

преди 6 години

Пример за раздвояване на личноста! Този е да се учат специализантите по психиатрия в мед. уневерситети.

35

Русофобия

преди 6 години

Защо трявба да си свързан с няква политическа *** ако уважаваш тези, които са дали живота си, да може някво *** да се пише по сайтовете БГ-гражданин, вместо ТР-гражданин?

fallback