37

emokriz

преди 6 години

Aree, rabotete i demografskata kriza saborete! Action!

36

Психиатър

преди 6 години

Пример за раздвояване на личноста! Този е да се учат специализантите по психиатрия в мед. уневерситети.

35

Русофобия

преди 6 години

Защо трявба да си свързан с няква политическа *** ако уважаваш тези, които са дали живота си, да може някво *** да се пише по сайтовете БГ-гражданин, вместо ТР-гражданин?

34

Анонимен

преди 6 години

Сидеров е мозъкът на коалицията, а Герб са общите работници и хамалите в коалицията. Всеки с каквото има за благото на родината. Хамалите и общаците без надзор нищо не вършат. Те казаха, че ще са остена за магарето герб. Ще го управляват в патриотична посока.

33

Анонимен

преди 6 години

Я! Иб Рикчията бил жив!

32

БЪЛГАРОУБИЙЦИ

преди 6 години

Имаме проблем с демографията и ромите?Какво правим по въпроса?А за КТБ вече и дума не се споменава...

31

Щирлиц

преди 6 години

Какво е пил тоя,та бръщолеви глупости?

30

БГ

преди 6 години

Доброволен *** и *** на хидроинженера!Да живее България!

29

До БГ-Гражданин

преди 6 години

Прав сте БГ-гражданино, това е добра новина за България и *** ! Оказва се че като всяко заболяване и рушофилията може да се лекува. Пример за това е Самият Болен, който вече изглежда по-добре и все повече заприличва на нормален гражданин на страната си !

28

Вярното е:

преди 6 години

Българската политическа *** явно е съвсем полудяла и бая ояла.

27

до 29 бг гражданин

преди 6 години

*** куе селу си ? Да неси *** горна баня ?

26

БГ-Гражданин

преди 6 години

И другите *** в България могат да се поучат от Болен и да разберат, че ако си вземат по-редовно хапчетата, могат и те да помъдреят и да се превърнат в нормални хора .... !!!

25

БГ-Гражданин

преди 6 години

Всъщност да не забравяме, че Волен първо беше главен редактор на вестник Демокрация, после заговори за Колониалното робство и загниващия западен капитализъм, и американски империализъм, за което го бяха учили още в комсомолската органиция по времето на Тошо ... Стана и отявлен радикален *** .... После отнесе малко кютек и взе, че помъдря, а сега товарищ Сидеров, са преквалифицира в г-н Сидеров и замени "Панславянските ценности" с "Евроатлантически ...." !!!

24

БГ-Гражданин

преди 6 години

Какво стана с офисите на партия-Батака, които никнеха като гъби, както и с големите плазми насочени към праминащите по улиците хора, за да бълват от сутрин до вечер руската пропаганда и дезинформация .... Май рублите които идваха откъм маскава нещо попресекнаха или пък напълно се обезцениха, та на Волен му се наложи да става умерен Евроатлантик .... ??? !!!

23

Анонимен

преди 6 години

Като гледам тролетариатът на малцинствата се е активизирал.

22

Анонимен

преди 6 години

Въпрос към русопоклонниците...още ли подкрепяте този човек и как се чувствате, след като стана домашно куче ба омразния ви боце?Ще продължавате ли като *** да вярвате на такива политици, които си продават възгледите за един ден.И накрая, но не на последно място - ще обикнете ли някой ден България, където живеете, за сметка на Русия, която винаги след освобождението е подтискала народа ни???

21

БГ-Гражданин

преди 6 години

Като говори за помъдрялата политическа класа, Болен явно визира най-вече Себе си !

20

Анонимен

преди 6 години

Ха ха ха ха ха

19

Анонимен

преди 6 години

Аз пък смятам че постъпих правилно че гласувах за патриотите, най малкото защото сега те са коалиционния партньор, а не турците. Ако днес имаше избори пак за тях щях да гласувам.

18

Осман

преди 6 години

Волен уж щеше да спира Haberler по БНТ но замлъкна. "Яне Янев" номер 2. Ако бях хамелеон, щях да се изчервя от срам.