Снимка: архив, БулФото

Програмата за саниране не е спряна. Преди да бъдат сключвани нови договори по нея, е необходимо да приключат дейностите по вече одобрените за финансиране 2022 сгради в цялата страна, съобщават от МРРБ.

Още по темата

Към днешна дата от 2022 сгради със сключени договори за целево финансиране, 541 са въведени в експлоатация. В процес на изпълнение на строително-монтажни работи са 594 сгради.

Мерки по подобряване на енергийната ефективност предстои да бъдат реализирани и по още 887 сгради.

След приключване на всички дейности по обновяването на одобрените сгради ще бъде направен анализ на свободния финансов ресурс, преди да бъде подновен приемът на документи в Българската банка за развитие за сключване на нови договори за целево финансиране.

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 5 години

Спокойно кражбите продължават, а колко блока вече текът покривите като *** е без значение. При рекламация на ремонтните работи общините вдигат рамене, а фирмите вече ги няма на пазара, застраховките не покриват ремонтните работи на извършеният некачествен ремонт. Позната българска картинка!

14

Анонимен

преди 5 години

незабавно спиране

13

Анонимен

преди 5 години

Троловете на БСП Господа комунисти личи ви от километри ,кои сте Само с писане по форумите не става не го ли разбрахте това ..всеки път едно и също и всички избори все ги губите ...Суджука ...се използва във всеки пост ,санирането не е безплатно Банално е