15

Анонимен

преди 6 години

Спокойно кражбите продължават, а колко блока вече текът покривите като *** е без значение. При рекламация на ремонтните работи общините вдигат рамене, а фирмите вече ги няма на пазара, застраховките не покриват ремонтните работи на извършеният некачествен ремонт. Позната българска картинка!

14

Анонимен

преди 6 години

незабавно спиране

13

Анонимен

преди 6 години

Троловете на БСП Господа комунисти личи ви от километри ,кои сте Само с писане по форумите не става не го ли разбрахте това ..всеки път едно и също и всички избори все ги губите ...Суджука ...се използва във всеки пост ,санирането не е безплатно Банално е

12

Г-жо Сара

преди 6 години

Като толкова щедро плащаш сметки,защо допусна бедната ни държава да те санира безплатно. Представям си каква си фукара.Лъжливо блъфиране за безплатно саниране.

11

Сара,

преди 6 години

Аз няма за какво да се тревожа. Явно пръскаш много пари залудо. Те са си твои. Харчи си ги. Не ми пука за такива като теб. Тъжно е за шара...ните,които се хванаха на бастуна - безплатно. Проблемът си е ваш.

10

Анонимен

преди 6 години

"Програмата за саниране не е спряна!"--- Ами, да! Има още за "усвояване". :)

9

сара

преди 6 години

До Към СараЗа тебе поне ще сме спокойни, че няма да ти идват сметки. А нашите ще си плащаме с удоволствие, повярвай ми.Я се успокой.

8

Анонимен

преди 6 години

Ако комшията ти Иван утре затъне в дългове тебе не те бърка тои да се оправя него да го бомбят лихвари и да му земат жилището, А сега направи сдружение демек фирма с комшията ти, и си прочети търговския закон и ти си в кюпа, и се моли комшията да не е комарджия че ония с костюмите идват и при тебе и ти показват нотарялна разпечатка на фирмата ти с комшията и любезно ще ти прочетът закона пък ти си търси адвокати да връщаш нещата назад след години я успееш я не. Късмет.

7

Към Сара

преди 6 години

Ще видиш колко е кокетно,когато ти дойде сметката. Влизайки в сдружение за саниране,влизаш с дома си ( като гаранция).Вид фирма. Парите не са от ЕС,а да теглени заеми от ББР.И този заем свърши. За да продължат програмата ,ще трябва да теглят нов. Познай до три пъти кой ще го изплаща,когато трябва да се върнат парите на банката..... Е, няма да е ГЕРБ.

6

Анонимен

преди 6 години

За мен данък сгради , като за начало трябва да скочи два пъти и да се промени закона за етажната собственост трябва да се заложат минимални такси на квадрат щото заради разни *** дошли от село не можем да съберем пари входа да боядисаме.

5

сара

преди 6 години

То и лисицата като не стигнала гроздето решила, че е кисело ! Живея в санирана сграда - много е кокетна. Не може всичко е направено - да не би другите да имат и нови канализации и нови инсталации...Просто е удоволствие да се гледа резултата от направеното. Отделно живущите си направихме редица дребни неща по общата част, които да ни улесняват в ежедневието - много се злослови, но резултатите са налице пред всички .

4

Анонимен

преди 6 години

Същата работа, като със силикона при жените. Отвън добре, но канализацията им си е същата.

3

anonimen

преди 6 години

edni protekoxa drugi daje i muxlqsaxa ama parite ne muxlqzvat vsexa gi koito trqbva da za drugite sreden prast

2

Анонимен

преди 6 години

Свинетка и сие гепиха един милиард. Един си поделиха фирмите които "санираха", колко работа свършиха се видя, течеше в къщите като от водопад.

1

Анонимен

преди 6 години

DALAVERATA PRODALGAVA.