fallback

"Циганите ще разберат, че не са по-силни от закона, че не могат да градят държава в държавата и че няма повече да получават права без задължения".

Това се закани вицепремиерът Валери Симеонов във Facebook. Повод за коментара му са 16-те съборени незаконни къщи в ромската махала в Асеновград.

Симеонов припомня в социалната мрежа, че преди десетина дни обещал на хората в Асеновград, че правителството и местната власт ще буднат постройките.

"Този кабинет обръща нова страница в отношенията на държавата към затъналите в беззакония цигански гета", написа още Симеонов. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

Рачкапур

преди 6 години

Този не беше ли беше Сандокан????? Много си приличат.

36

гафур

преди 6 години

На тоя някой трябва да му покаже че нее над зсконите на бг искам тоя да е първия осъден политик

35

Ко? Не!

преди 6 години

Какво е ром? През началото на втората световна война Индия и Бангладеш искат независимост от Великобритания благодарение на Ганди.Да обаче Чърчил е взел ориза и пшеницата (ВСИЧКАТА)и над 4 милиона умират от глад.Чърчил казва:"С глад и без глад индийците ще се размножават като зайци."Това е факт и всеки може да го провери.Благодарение на тези от Великобритания на балканите има милиони бежанци от там.А тези от другите западно европейски държави имат наглостта да ги слагат в графа ($$игани)

fallback