Снимка: БТА
fallback

Вицепремиерът Томислав Дончев е категоричен, че няма разделение в ГЕРБ по въпроса за модернизацията на бойната ни авиация.

Oще по темата

Той заяви обаче, че този дебат е добре да бъде преди всичко експертен.

"Не е хубаво, когато политиците коментират конкретни марки на самолети. Това създава впечатление, че изборът е предимно политически. Дебатът трябва да бъде експертен, а не на базата на една или друга симпатия", каза още Дончев пред журналисти в МС.

Той коментира размяната на реплики по въпроса за самолетите между президента Румен Радев и шефът на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов. Според държавния глава, който разговаря очи в очи с премиера, между Борисов и Цветанов все по-често има противоречие в мненията.

По думите на Дончев емоциите са обострени, но това не се случва за първи път.

Думичката "разкол" или "разцепление" се върти от 2011 година, но съдейки по консолидацията в партията и по резултати от изборите такова нещо няма, каза вицепремиерът в отговор на въпрос дали ще има разцепление в ГЕРБ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

Анонимен

преди 6 години

Какви, толкоз, емпции...?!!Преко сила, на България и трябват за авиополиция 6-12 бройки...!!!Какви платформи, какво изхвъргане...??!На такава малка територия е видно за какво става дума!

46

Анонимен

преди 6 години

Експертите нали казаха бре ?!? тоя се изкавзва неподготвен

45

Шефа

преди 6 години

Какъв дебат бе момко , какви 5 лв. Имало е комисия от експерти и те са Ви дали Доклад със становище ! Я си свършете работата както намерите за добре!Волята е Ваша , и без това не бръснете никого --ГЕРБ над България!

fallback