Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

"Новина може да има в българската политика, ако се намери вариант, в който Нова Република и "Да, България" да имат качествен диалог, общи политически позиции, общи законопроекти и обща визия за бъдещето.

За избирателите с реформаторски демократични убеждения дясно-център, очакваната новина е свързана с "Да, България", а не с отломките от стария Реформаторски блок".

Това заяви в "България сутрин" лидерът на Нова Република Радан Кънев в отговор на въпрос дали ще има обединение на десницата.

"Единствено хората, които са си дали сметка, че на това правителство трябва да бъдат опозиция, с тях може да разговаряме и то с радост", добави той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Todor R

преди 6 години

Явно и Радан и Христо Иванов не разбраха, че хората прозряха корпоративните Капитални интереси, които стоят зад тях, както и не са разбрали, че хората не ги искат в политиката, защото ще обслужват именно тези интереси.

18

Мартин Иванов

преди 6 години

И какво ще стане, ако двете партии, зад които седи Иво Прокопиев, се обединят? Отново няма да могат да стигнат до 4% и ще гледат Парламента през крив макарон!

17

СеЛаВи

преди 6 години

Ще стане така, както реши олигарха Иво Прокопиев. Радан Кънев и Христо Иванов са негови послушковци и изпълняват чинно неговите команди.

fallback