Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Снимката на Пламен Тенев с нацисткия поздрав в музея беше удобно използвана, за да бъде той публично линчуван и изобразен като някакъв офицер, ръководел концентрационен лагер, което очевидно не е вярно.

Oще по темата

Вторият случай, с тази на Иво Антонов, не е някаква нова сензация. Още през 2014 година, когато името му беше спрегнато за заместник министър на отбраната, въпросната снимка, на която той позира пред германски танк "Майбах" с протегната за нацистки поздрав ръка беше разпространена в медийното пространство. Това заяви в студиото на "България сутрин" Карлос Контрера от ВМРО.

"Тези снимки дадоха повод за неконтролируемо политическо дърдорене. Антонов изрази ясно позицията си след като се извини публично и смятам, че премиерът Борисов взе прибързано решение с искане за оставката му", коментира още Контрера пред Bulgaria ON AIR.

Според Карлос Контрера, при положение, че има доста по-сериозни проблеми в държавата, не е нормално всички да се занимават с ръководителя на една дирекция и неговите снимки във Facebook.

"Започвам да си мисля, че всяка година ще се вадят някакви снимки и непрекъснато всяко едно публично изявление ще бъде съсредоточено по-скоро върху това, какво е написано в социалните мрежи, вместо да се набляга на случващото се в реалността", допълни още той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

Анонимен

преди 6 години

Чистият българин Контрерас да не прави контра на масовото мнение на останалите българи! Твърде млад и глуповат ми изглежда, но щедро раздава мъдрите си мисли.Разбира се, има много по-важни въпроси от тези за две мекерета, изложили се във Фейсбук. Моята пенсия, например. Съдебната рИформа. Масовата корупция. Бежанците.Демографската криза. И т.н. Но за всяко от тях трябва да се говори, да не се смесват темите и понятията, да не се замитат под чергата! И за фашизоидните мекеренца - също!

46

след ноща смяна

преди 6 години

дневна нощна почивка почивка бе отворко научисе че има и друг начин на работа Писарушка....

45

Долен Бачкер

преди 6 години

Днес 22 св Парастас - гледам дошла заплатата ,отивам да платя ток вода и тел след това по на бира ще политикантстваме очи в очи/ не както тук/ в местното барче , сполай ви.

fallback