Снимка: БТА
fallback

Държавният глава Румен Радев поздрави президента на Руската Федерация Владимир Путин по повод Деня на Победата – 9 май.
 
"Приемете моите поздравления и благопожелания до Вас и до руския народ по случай Деня на Победата – 9 май. Трудно можем да си представим, как би изглеждал днес нашият свят без историческата победа преди 72 години, постигната с решителния принос на смелите мъже и жени, жертвали живота си за освобождението на света от нацизма", заявява българският президент.
 
В писмото си до руския президент Владимир Путин, българският държавен глава изразява и пожеланията си за благополучие и просперитет на гражданите на Русия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

БРАВО НА РАДЕВ

преди 6 години

Европа нямаше да е същата ако не беше Русия да изнесе на раменете си войната.Честваме деня на европа извоювана от руския войник.Паметта на лидерите на ЕС е къса и дори не си помислят да поздравят Русия.Меркел, Юнкер, Мей мълчат защото няма какво да кажат, да извъртят защото фактите са неоспорими.Никой не е забравен и нищо не е забравено!

27

Анонимен

преди 6 години

""". Национално предателство е да се чества деня 9 май 1945, когато България е окупирана и в страната цари невиждан терор. """Терорът е бил правилен.Съд и присъдаза политиците които са ни вкарали въввойната на страната на губещите.Итова е втора такава война.Лъжедемократите некада плачат колкото си искат.

26

Анонимен

преди 6 години

Каква гордост мога да изпитвам от премиер агент на чужда разузнавателна служба.

fallback