Снимка: Булфото, архив
fallback

Министър-председателят Бойко Борисов разпореди екипаж от авиогрупа "Враждебна“ да излети с транспортния самолет "Спартан“ за Белград, за да транспортира Тодор Събев, национален състезател по Шотокан Карате-До, съобщиха от правителствената информационна служба.

Спортистът е пострадал по време на двубой от Европейското първенство в Суботица, Сърбия.

За състоянието му са уведомени семейството и близките, а премиерът Борисов следи ситуацията и поддържа връзка със съотборниците на Събев и с министъра на здравеопазването.

Със самолета пътува и екип на Военномедицинска академия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

113

Bai_Xui

преди 6 години

Александър Славков шеф на карате федерацията е личен познат с ББ от времето на Ипон. Лъчезар Ненов зам. шеф на федерацията се знае с ББ от ЦСКА. Освен че се познават си имат и личните телефони и едно позвъняване и са докарали Тодор в България...Тодор нищо че се води многократен шампион има какво да учи! След срещата противника ид ва и му забива 2 юмрука в главата. Категорията е "оупън" няма тегловни изисквания. Румънеца е 95 кг, Тодор 65..

112

frkai

преди 6 години

dano nekoi u stranstvo ne taikondisa otbora na Bistriskite mekereta maca-kotaraca, 4e Boi4eto ste ostavi glavnokomandvastia bez aviacia dorde dokarat orata u VMA-to

111

Анонимен

преди 6 години

Как оцеляхме 4 месеца без Борисов, просто не мога да го проумея. Появи се отново и всичко потече ламинирано и точно. Бъдещето се очертава светло и с кюфтета.

fallback