113

Bai_Xui

преди 6 години

Александър Славков шеф на карате федерацията е личен познат с ББ от времето на Ипон. Лъчезар Ненов зам. шеф на федерацията се знае с ББ от ЦСКА. Освен че се познават си имат и личните телефони и едно позвъняване и са докарали Тодор в България...Тодор нищо че се води многократен шампион има какво да учи! След срещата противника ид ва и му забива 2 юмрука в главата. Категорията е "оупън" няма тегловни изисквания. Румънеца е 95 кг, Тодор 65..

112

frkai

преди 6 години

dano nekoi u stranstvo ne taikondisa otbora na Bistriskite mekereta maca-kotaraca, 4e Boi4eto ste ostavi glavnokomandvastia bez aviacia dorde dokarat orata u VMA-to

111

Анонимен

преди 6 години

Как оцеляхме 4 месеца без Борисов, просто не мога да го проумея. Появи се отново и всичко потече ламинирано и точно. Бъдещето се очертава светло и с кюфтета.

110

:(

преди 6 години

В Сърбия няма ли болници? С парите за горивото на Спартана щяха да го настанят в най-добрата им частна клиника. Но ПР-чето си е ПР-че, а и Тиквун иска да покаже, че може да си прави каквото си иска. За този елемент България е бащиния.

109

лошо е

преди 6 години

Лошо е ако Спартана е най-големия ни обслужващ форсмажорни обстоятелства самолет.Трябва незабавно да се обяви държавна поръчка за най-големия и скъп ЕЪРБЪС,за можем адекватно да реагираме на внезапни контузии на спортистите ни в чужбина,на изненадващи покани за морски партита по Средиземноморието или за изтичащи оферти на аутлети на маркови чанти в Европа.Срамота е да ползваме военно-транспотни самолети за такива турове.А ако стойността му е на 20 медицински хеликоптера -още по-добре.Да ни завиж

108

Голата истина

преди 6 години

Тъжна гротестка се превърна някога славната ни армия! Единствените ни ни два летящи самолета се ползват за безплатни,за правилните хора, таксита а военните кучета ги яли.Знаете ли колко офицери и старшини си отидоха от инсулти и инфаркти докато чакаха линейки от държавните болници да ги закарат до ВМА? Но артисти и каратисти летят.Че и президента, че и всеки орган експлантиран от провинцията и инплантиран на" правилния" пациент.До там я докарахме вожда Винету да решава кой да живее и кой да умре

107

ГЕРБ forever

преди 6 години

Браво на г-н Борисов!За сетен път доказа завидна човечност, загриженост и доброта.В такава държава и с такъв премиер всеки се чувствува добре осигурен и напълно доволен от живота!

106

Анонимен

преди 6 години

Както писа един по долу, това е да покаже кой командва в държавата с намек към президента.На парада ББ стоеше разкопчан на химна и постоянно риташе нещо с крачолите си.Демонстрираше нещо.После нач.на отбраната му се представи и понеже телевизията снимаше ББ започна да се закопчава.Български генерал козирува а БГаньо го охлабил.Как изчисляваха горивото на президента до Брюксел.Разходни норми, товароподемност.Журналист това звучи фашистко

105

Анонимен

преди 6 години

На други места пише, че съзтезателят е член на спортен клуб "Ипон", явно това са борческите бригади на Баце, естествено е да е загрижен.

104

Анонимен

преди 6 години

Разбира се, че самолет ... все пак за контузен бияч става въпрос!

103

Извод

преди 6 години

Данъкоплатците са се отказали от функцията да бъдат коректив на управляващите. Писането по форумите не носи ползи.

102

Охранителят-София

преди 6 години

Едно проучване в нета ! Има данни,че 1995г. ,Борисов и сегашна ръководна фигура в каратеките са имали професионални отношения тогава и логично и сега да си сътрудничат :) с цял Спартан!

101

!

преди 6 години

Пострадалият е без опасност за живота, така че спокойно е можело да бъде изпратена просто линейка.

100

Аз

преди 6 години

А за малки деца на 3 години на 500 метра от окръжна болница с 40 градуса темп 1 час няма койда дойде...

99

Може

преди 6 години

Ето потедното нещо което доказва че за някой може а за други не. 240-те разполагат с нашата държава като с тяхна лична собственост. Както казаха и други преди мен Тиквата се разпростира надълго и нашироко, а хората под него го носят на златен трон.Само се замислете дали ако ваш роднина има нужда от нещо спешно въобще ще можете да се свържете с някоя институция, а да не бройм чак до Бойко. И за два часа да се организира нещо за вас? Няма начин просто, тук играят широбаджанащината с някой.Робстворо продължава, само робовладетеля се сменя.

98

Анонимен

преди 6 години

Диктатора се завърна и започва да нарежда хохохо0

97

Брат Вурст

преди 6 години

Добре че е вожда и учителя, генерал-адмирал Борисов.

96

Qiqovoto

преди 6 години

The poor bulgarian people......

95

Анонимен

преди 6 години

Спокойно можеха да пратят линейка която да прибере момчето. Щеше да стане по бързо а и по евтино. Историята със самолета и с обявяването и по медиите че на цялото българско население трябва да му стане ясно кой кара влака в тази държава и да не мрънка много много

94

Б.Т.

преди 6 години

Този разполага с държавата като с негова абсолютна собственост. Но .... не е виновен той, виновни са тези , които го избраха.