Снимка: Олег Попов, Dnes.bg
fallback

Лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви преди първото заседание на 44-ото Народно събрание, че не вярва новият парламент да изкара пълния си мандат.

Oще по темата

Въпреки това тя пожела парламентът да работи така, че повече хора да могат да кажат, че благодарение на неговата работа живеят по-добре.

"Почти всичко от предизборната ни програма е готово - в областта на икономиката няколко закона, социалните закони, в областта на земеделието, ще внесем предложения и за някои анкетни комисии. Ще предложим анкетна комисия, която да установи случаите на неизплащането на заплати и осигуровки на работници в страната и да предложи законодателни промени в Търговския закон, в Закона за гарантиране на вземанията на работници, защото това е много остър проблем в България", каза още лидерът на БСП.

Нинова смята, че изборното законодателство е на дневен ред и е добре да се започне с него в началото, а не да се оставя както винаги за края, месеци преди избори.

Тя допълни, че БСП подкрепя смесена избирателна система, мажоритарна и пропорционална.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

Партиец

преди 7 години

Чета ,че комунистите били "БСП за България". Като знаемче Русия плаща за тяхната кампания и всички комунисти са родоотстъпници, по-правилно е тяхната клика да се нарича : БСП за Русия". А тази леличка,Корнелия, може да хапне ягодките на Борисов или да му ги оближе. Борисов е като Голиат в сравнение с политическото джудже Нинова.

34

ПОЗДРАВЯВАМ НИНОВА

преди 7 години

ВЕЧЕ ВСИЧКИ В НС-----СА НА СТРАНАТА НА ГЕРБ!!/...освен ДПС---ама и те са на кантар../ИНТЕРЕСА --КЛАТИ ФЕСА ...... ЗАЩОТО С 4-МИНИСТРИ "ПАТРИОТИТЕ", ТРУДНО ЩЕ СЕ ОТКАЖАТ ОТ ВЛАСТТА!МАРЕШКИ-----И ТОЙ Е С ГЕРБ....КАЗА ГО ОТДАВНА !КАТО, ГЛЕДАМ....НОВИЯ "К.У.Р.-С"---------СИ ОСТАВА ЗА НЕЯ и СВИНАРЧЕТО ГЕРГОВ!!!!!

33

35

преди 7 години

Не всеки може да е красавец като тиквата, превърнала се в министър -председател - плешива буца с винету в кухината си, маниери на мутра, фигура на бияч, хумор на пубертетник и интелект на теле.

fallback