35

Партиец

преди 7 години

Чета ,че комунистите били "БСП за България". Като знаемче Русия плаща за тяхната кампания и всички комунисти са родоотстъпници, по-правилно е тяхната клика да се нарича : БСП за Русия". А тази леличка,Корнелия, може да хапне ягодките на Борисов или да му ги оближе. Борисов е като Голиат в сравнение с политическото джудже Нинова.

34

ПОЗДРАВЯВАМ НИНОВА

преди 7 години

ВЕЧЕ ВСИЧКИ В НС-----СА НА СТРАНАТА НА ГЕРБ!!/...освен ДПС---ама и те са на кантар../ИНТЕРЕСА --КЛАТИ ФЕСА ...... ЗАЩОТО С 4-МИНИСТРИ "ПАТРИОТИТЕ", ТРУДНО ЩЕ СЕ ОТКАЖАТ ОТ ВЛАСТТА!МАРЕШКИ-----И ТОЙ Е С ГЕРБ....КАЗА ГО ОТДАВНА !КАТО, ГЛЕДАМ....НОВИЯ "К.У.Р.-С"---------СИ ОСТАВА ЗА НЕЯ и СВИНАРЧЕТО ГЕРГОВ!!!!!

33

35

преди 7 години

Не всеки може да е красавец като тиквата, превърнала се в министър -председател - плешива буца с винету в кухината си, маниери на мутра, фигура на бияч, хумор на пубертетник и интелект на теле.

32

иван

преди 7 години

Моли се да изкара , че при предсрочни няма да хванете и 20 %.

31

Гражданин

преди 7 години

Абе,Нинова,защо не си държиш мнението за себе си и себеподобните си ?! Изкара,не изкара целия мандат и десет пъти да се провеждат избори след това все тая за теб - никога ВЕЧЕ няма да сте първа сила,а постепенно ще залезите като партия и като претен денти за властта! За Вас е по-важно да има по кого да лаете ,да съчинявате компромати и да използвате слаби места - вие като бяхте водеща сила да не би да бяхте безгрешни?! Ако всичко ви бе наред сега нямаше да дишате праха на други! Айде,чиба!

30

Винету

преди 7 години

Ами да, само че на следващите предсрочни избори ГЕРБ ще има 130 депутати, а БСП - 30.

29

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 35"И тоалетчето, колко ли струва?"--------------Тоалетчето и струва най-малко 5 пенсии на средния български пенсионер.

28

Анонимен

преди 7 години

Отвратителна жена. Как се е охранила само. Лицето и кръгло като месечина. И тоалетчето, колко ли струна? При това всеки път с различно.

27

ПОЗДРАВЛЕНИЯ ...

преди 7 години

ПОЗДРАВЯВАМ ВИ Г-ЖО НИНОВА БЯХТЕ ИЗЧЕРПАТЕЛНА,ТОЧНА ПАТРИАРХА СИ ВДИГНА ГЛАВАТА И ВИ ГЛЕДАШЕ С ИНТЕРЕС,ГОРАНОВ И ДОНЧЕВ СИ ПРАВИХА БЕЛЕЖКИ ВСИЧКИ СЛУШАХА С ИНТЕРЕС - БЯХТЕ ГЕРОЙ- СИЛНА ОГЪН ЖЕНА

26

Анонимен

преди 7 години

Ще й се на Кукуфелия ...

25

Анонимен

преди 7 години

Българин да се наричам първа гадост е за мене!

24

МАЙКА

преди 7 години

Горко ни, българи! От сега започна безверие, недоверие, дърпане "назад" и за какво...За интересите на една партия, къде е България, къде са ни децата, възрастните ни родители...Бях родолюбец, работих, образовах се и своите деца по реда, но стига толкова. Нямам търпение да напусна тази държава.......

23

СПОКО , КОРНЕЛЧЕ....

преди 7 години

ЩОМ БОКО ДАВА 4-МИНИСТЕРСТВА НА "ПАТРИОТИТЕ" -----ТРУДНО ЩЕ ГИ СВАЛИШ ОТ ВЛАСТ!!!"ПАТРИОТИТЕ".... У БЪЛГАРИЯ ----ДУПЕ ДАВАТ ЗА ПАРИ И ВЛАСТ!!!ВСИЧКИ СА ТАКА-------ЗАТОВА СМЕ БИЛИ 500-г. ПРИ СУЛТАНА!И ДНЕС-----НЕМА РАЗЛИКИ.....ХА,ХА,ХААААААА...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

22

Анонимен

преди 7 години

Аз не вярвам и четвърт мандат да изкара тоя ***.

21

трогнат до сълзи

преди 7 години

до ХмНаистина гледа надалеч госпожа другарката - от "Техноимпекс" 97 чак до "Позитано" .

20

Анонимен

преди 7 години

До gonsoЕ тя ни споходи, виж "новите" 240

19

ognyanz

преди 7 години

До "gonso": Комунизъм в България отдавна няма, ама рушветчии и далавераджии дал господ. Те са ни проблема.

18

gonso

преди 7 години

Господи, пази България от комунизъм. Дано никога не ни споходи отново тази античовешка утопия...

17

ognyanz

преди 7 години

До "ognyanvgz": Това е то либералната демокрация. Имаш свободен избор къде да отидеш, с една дребна подробност - трябват ти и пари. Ако си пенсионер с обещаните 200 лева, изборът е ясен - до Горно Нанадолнище и обратно.

16

Анонимен

преди 7 години

К. Нинова е най-новата издънка на БКП/БСП - българските аналози на Ал Каида/Ал Нусра !