Снимка: архив, Булфото

Дори и днес, когато е време да замълчим, г-н Горанов и г-н Цветанов от ГЕРБ не спират агресията и личните нападки към мен. При това го правят в такъв синхрон, че дори използват едни и същи изречения: БСП не е искала промяна, а подмяна. Очевидно тази опорна точка ще се развива в следващите дни, пише във Facebook  лидерът на БСП Корнелия Нинова, цитирана от пресцентъра на партията.

Още по темата

Нинова посочва още, че ще остави това без коментар, защото е толкова очевидно кой е подменил предизборните си обещания със следизборни "преговори " за постове и власт.

Тя, по собствените й думи, не може да подмине "другата опорна точка - че БСП ще бъде деструктивна сила за България, защото, видите ли, г-жа Нинова отказала да стане председател на Народното събрание". По този повод лидерът на БСП има два въпроса и един коментар.

Първо, за България - колко демократична е държава, в която управляващите, за да нямат опонент, си купуват и отглеждат опозиция, защото в последните две седмици покупко-продажбата върви с пълна сила? - пита Нинова.
Вторият й въпрос е за партиите: "Каква е тази партия, която преди избори е алтернатива и промяна на статуквото, а след тях става част от него?".

И накрая, и то точно в дните на страстната седмица, за морала - дали за тридесет сребърника, или за един пост - председател на НС, предателството си е предателство - и в живота, и в политиката, завършва Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase