213

Анонимен

преди 7 години

Долни, мръсни ГЕПаджии. Да .... ви ...

212

Анонимен

преди 7 години

До Гербав дедоКаква власт, бе от десет години сте начело и още поне толкова има да управствате. Какво сте се спекли, за сефте ментите на избори.Ами партогенезето ви е мобилизирал да плещите, да не би хората да разберат, че ви е крехка подкрепата.

211

Анонимен

преди 7 години

Това което ГРОБ строи днес се разпада УТРЕ но кой ти гледа, важното е Бойко и Пеевски да си пълнят гушите с откраднатото от строежите.

210

Анонимен

преди 7 години

Борисов е по- добър крадец от Нинова - Няма спор.За месец само охраната на тръбите от Ипон докарват Ниновите милиони.Факт.

209

Анонимен

преди 7 години

Задава се тежка година за българите.Но който повярва че ще му вдигнат пенсията какво получи?Заплатите?Но тока от 07.04. е вече факт със съпътстващите други увеличения.Не гледате джоба си, а се радвате на ГЕПаджията Борисов като изнасяше речи.

208

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ е организирана престъпна група.Имали още някой който не го е разбрал?Това са мафиоти бе хора.

207

Фен

преди 7 години

Жалка лъжлива крадла!

206

ха-ха-ха

преди 7 години

ха !

205

Гацо Бацо

преди 7 години

Преминаването й от СДС в БСП са "долни инсинуации" !....някой да не си помисли,че се е продала....:)))))

204

Гербав дедо

преди 7 години

До АнонименСтрах ни е да, от това ненормална тетка във властта.

203

Анонимен

преди 7 години

Цветанов, всеки нормален човек не може да приеме бавноразвиващ се индивид като теб да е в челните редици на управлението (даже и министър беше). Който не вярва да провери защо Цецко е учил във Вършец и кое е училището. Прото ГЕРБ събра неудачниците в старите редици на БКП. Озлобени на "началниците", че ги държат настрани сега избиват комплекси с едно-единствено мото - "Властта на всяка цена".

202

Анонимен

преди 7 години

Комунагите ГЕРБ са изнервени , защото такава коалиция начело с два пъти провалил се човек със психически отклонения и ,,ксенофоби ,расисти ,фашисти,антисемити е нестабилна ,популистка демагогска и ще се изчерпи много,много бързо .

201

Анонимен

преди 7 години

Нинова може би е щяла да краде - вярно, но при Боко няма може би.Ще се ГРАБи зверски. Или ще се ГЕПи от ГЕПаджиите , така да се каже.

200

Анонимен

преди 7 години

Нещо за г-н Паталогичният лъжец от Банкя ? От 2009 година лъже 1500 лева средна заплата ,800 лева минимална ,500 минимална пенсия .Неща за това как ИЗРАСЪЛ СИРАК И САМ СТАНАЛ ГЕНЕРАЛ ,ПРЕМИЕР . Изборите спечели ЦИК ! И ромите .

199

Анонимен

преди 7 години

Какво щяло да стане, ако Нинова е премиер не знаем.Но какво става при Боковото премиерство знаем.Да не мислиш, че ще спре да краде или ще свърши нещо полезно за хората.

198

Анонимен

преди 7 години

Големия късмет, че не спечели Нинова е за Боко, щото иначе щеше да е обвиняем, а сега ще си лющи картите спокойно.А ние какъв кяр имаме от некадърно и корумпирано управление, каквото е Боковото - никакъв.

197

Жибор

преди 7 години

Минова е отракан специалист по предателствата с много богат личен опит.

196

Joko

преди 7 години

Стрино Курнелио, преди изборите отсякохте " В понеделник съм министър председател... " Сопмняте ли си ? Е, не стана ! Борисов ви предложи ключов пост . Ти понеже си простА - отказа. С отказа си пОсраа БСП-то, както се оссра и *** предзидент ..

195

Хубави устенца има и

преди 7 години

Мутра

194

MoX

преди 7 години

До АнонименПогледнато най-общо това е така, но и не съвсем. Неизвестните са много. Борисов е възможно да бъде свален от престола и с преврат вътре в ГЕРБ. Исторически товя вече се е случвало в БКП, която е първообраз на партията ГЕРБ - като партиино строителство, отчетност, принцип на демократичен централизъм и т.н. Надеждната структура на такава организация гарантира дисциплина и постигане на целите. А Престола на Вожда е примамливо място.