fallback

Политически ход или провокация е внесеното предложение за промяна на изборното право чрез въвеждане на 3-месечна уседналост преди избори? Това коментираха дипломатът Стефан Тафров, бившият депутат Димитър Байрактаров и социологът професор Михаил Мирчев в студиото на "България сутрин".

Мнението си по казуса сподели пред Bulgaria ON AIRи уволненият директор на "Съвета по законодателството" Любомир Талев. Според него той е изкупителна жертва на скандалът около законопроекта за уседналостта. Той бе уволнен заради изготвения проект и внесените с него промени в Изборния кодекс в частта "Заключителни разпоредби", сложени за обществено обсъждане на Интернет страницата на Министерство на правосъдието.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Анонимен

преди 7 години

Интересно, ако се проведе референдум за или против уседналостта какви ли ще са резултатите? Дали някой си е помислил за това? И какви ще са тогава реакциите на някои?

30

хаха

преди 7 години

всички я знаят истинската история на българия .дори и дума български да знаят.и то много по добре от измисления президент и депутатите заедно....

29

Joko

преди 7 години

Хитър ход от ***..... ! Такова нещо няма и не може да има !

fallback