Снимка: Архив, Булфото
fallback

Общо 400 торбички с лого на политическа партия и с хранителни продукти от първа необходимост са били открити днес при специализирана операция на криминалисти, съобщиха от полицията в Кърджали.

От там уточниха, че 300 от пакетите са били в складова база в областния град, а 100 в микробус с кърджалийска регистрация.

Торбичките с хранителни продукти са иззети. Извършва се оглед.

Образувано е досъдебно производство и работата по случая продължава разследващ полицай.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

Анонимен

преди 7 години

то било *** ве тоа михайлов..ама аде на години кат напрай...замяза на чис ***

34

Един от Северозапада

преди 7 години

До Грюгер Много бързаш, приятелю, трябва им време, за да омотаят и прикрият още следите.То, и баба знае, да затвори на вързо виновните, да конфискува имота на фамилиите им, и то-бързо, но трябва половината елит и от ляво и от дясно, и половината юпи-та да затворят, милионери на по 25 години, синове и дъщери на отговорни другари..А така-наемаш фирма, протакаш, и накрая -нищо.Фалита бе при Орешарскиь но кой бави процедурата до сега, а? Кой тегли милиардите, които ние ще плащаме с години уж за КТБ?

33

Един от Северозапада

преди 7 години

А викахте против Герджиков и смените, които прави в МВР? А помните ли един скандал, преди време, с кетчърите, и една отвертка? Гласувайте за Герб и не се бойте, автомобилите , за борба с безредиците, които даваха наскоро, Герб ги поръча, не Герджиков. Защо ли? Ами, да се пазят от народната любов, когато му дойде времето, защо...

fallback