Снимка: БТА
fallback

Националният съвет на БСП утвърди подредбата на кандидат-депутатите за изборите на 26 март. Преди днешното заседание се породи леко напрежение, а бившият и настоящият лидер на Столетницата влязоха в задочен спор, предаде Bulgaria ON AIR.

Oще по темата

Голяма част от номинираните за депутати от Видин си направиха отвод, а настоящото ръководство заподозря, че зад тези действия стои бившият председател на партията Михаил Миков.

Днес беше утвърдена и гражданската квота, като по-интересните лица, които намират място в листите са певицата Нона Йотова, актьорът Любомир Ковачев и параолимпиецът Михаил Христов.

Националният съвет на партията избра само Атанас Зафиров за член на Изпълнителното бюро, съобщи Корнелия Нинова, цитирана "от Фокус".

Тя посочи, че изборът на нови членове на Изпълнителното бюро на партията се е наложило, тъй като Деница Златева е излязла от него, а повечето от колегите й ще станат депутати и е искала да допълни състава му.

Корнелия Нинова отрече това да е някаква компенсация за тях, тъй като те не присъстват в листите за предсрочните парламентарни избори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

44

OSMAN

преди 7 години

DOGAN AGA RUMEN OVCH I LAJATA PRAVYAT HAVSTA...

43

миковист

преди 7 години

Без другарят Миков няма БСП.Това е истината.

42

ОТВРАТЕН

преди 7 години

ЗАРАДИ КОМПРОМЕТИРАНАТА НИНОВА И ГЕРДЖИКОВ, ИНДУСТРИАЛЦИ ОТ ПЕТРОЛА ОТКАЗВАТ ДА ПРЕДЛАГАТ КОНТРАКТИ ЗА БЪЛГАРИЯ!!!До Анонимен

fallback