Снимка: Reuters, архив
fallback

1 600 лева обезщетение за безработица от Бюрото по труда в Пловдив ще прибира в продължение на една година вече бившият депутат Никола Хаджийски.

Той е единственият народен представител от Пловдив, който се регистрира на борсата след разпускането на последното Народно събрание, съобщава "Монитор".

В 43-тия парламент Хаджийски бе избран от листата на Пловдив област с бюлетината на Реформаторския блок. Влезе в парламента, след като водачът на областната листа на реформаторите Николай Ненчев стана министър след изборите през 2014г.

В Пловдив Никола Хаджийски е общински председател на СДС и бивш заместник – кмет на Стамболийски през мандат 2003-2007г. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

от 13

преди 7 години

Да разясня, че или сте неграмотни повечето, или неможе да четете.. 1во.След като съм взимал 2400лв преди данъци означава, че съм се осигурявал на тия пари и държавата ми е прибирала по 600лв всеки месец.2ро.Не, не съм депутат. С труд и знания си изкарвам хляба3то.Държавата ако искаше да не насърчава безработицата с ниски помощи щеше да спре помощите на трайно безработните гласоподаватели на ДПС.

36

Анонимен

преди 7 години

Защо ли не се изненадвам,че бившият депутат е от Реформаторския блок.

35

хъ

преди 7 години

за жалост не мога да редактирам техническите грешки в 5-ти ред, които допуснах при писането в 38-ми коментар

fallback