Снимка: архив, Булфото
fallback

Нова жалба е внесена срещу "Движение Да, България" в Централната избирателна комисия, съобщава bTV .

Този път е атакувано името на коалицията, която включва "Да, България", "Зелените" и ДЕОС. Фирма твърди, че марката и името "Движение Да, България" дублират нейно наименование, защитено в патентното ведомство.

Oще по темата

"Научихме от медиите, че е внесена жалба срещу решението на ЦИК да регистрира Коалиция "Движение Да България" за участие в парламентарните избори на 26 март. Предизборната кампания дори не е започнала, а атаките срещу нас не спират.

Проблемът на тези, които стоят зад тях е, че действията им се случват пред очите на българските граждани. Не подценявайте хората, те виждат всичко и са омерзени от случващото се в България", коментираха от формацията на бившия правосъден министър Христо Иванов.

Хората на Христо Иванов не успяха да се регистрират сами в ЦИК, след като бяха подадени молби срещу учредяването на формацията. Те се оказаха без задължителни реквизити, но все пак се оказа невъзможно да бъде спазен крайният срок.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Анонимен

преди 7 години

До сега се колебаех, но сега със сигурност ще гласувам за Христо Иванов. Щом Пеевски, Джаба и Имаме новина му правят такива номера значи е тръгнал в правилната посока. Иначе нямаше да го закачат.

22

късата памет

преди 7 години

В България е много лесно да се ориентираш кои са добрите. Виждаш кой има най много проблеми и кой е най оплюван в медиите на Пеевски. Вече се замислям дали да не гласувам за Да България, явно много хора ги е страх от влизането им в парламента

21

Слепци....

преди 7 години

За съжаление от коментарите се вижда колко е пр.ост народа ни. Единствения който се бореше за съдебна реформа каквато беше направена в Румъния, искаше самостоятелна прокуратура за борба с корупцията и когато всичко беше отхвърлено от БСП И ГЕРБ си подаде оставката......и вие понеже четете медиите на Пеевски които по цял ден го плюят си мислите ,че човекът е като другите

fallback