Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Общ преглед

БСП се цели в категорична победа на предсрочните парламентарни избори на 26 март, обяви червената шефка Корнелия Нинова, след като внесе в ЦИК подписите за регистрация на коалиция "БСП за България".

Още по темата

Внесохме 6000 подписа за шестица, за "Отличен", заяви тя.

В листите на столетницата щели да участват "и опитни колеги в парламентаризма, и нови, силни лица в гражданската квота, които събират голяма обществена подкрепа".

Уверявам ви, че ще има изненади, подчерта Нинова, след като на конгреса на БСП през уикенда с промени в устава беше решено, че депутатите на левицата ще имат право само на 12 години в Народното събрание.

Ветеранът на депутатите Стефан Данаилов, който като най-възрастен откри тържественото заседание на последния парламент, обаче няма 12 години стаж в Народното събрание и ще бъде водач вероятно на две листи.

"Основни послания по време на кампанията за "БСП за България" ще бъдат правила, възмездие за тези, които не ги спазват, сигурност и справедливост, облечени в конкретни мерки и политики", отбеляза Нинова.

"Пожелавам на всички партии една смислена, разумна кампания и най-добрият да победи. Ние вярваме, че това ще бъде "БСП за България", каза още червената шефка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар