Снимка: Пресцентър БСП
fallback

"Този Конгрес на БСП е исторически. От него тръгваме към победа на парламентарните избори", заяви при закриването на заседанието на 49-тия Конгрес на БСП зам.-председателят на партията Стефан Данаилов.

Oще по темата
В своята реч той изрази благодарност за решенията на социалистите по време на конгреса, които по думите му са доказали, че БСП може да се промени. "Близо 4 месеца говорим за промяна, за това говорихме и по време на президентската кампания. Това, което доказахте вчера и днес, ме кара да бъда убеден, че именно това заседание на 49-тия конгрес е историческо", заяви Данаилов и продължи:

"Моите вълнения са огромни, защото една победа, която преживяхме, ни кара да очакваме още една победа. Тази победа може да се случи единствено и само благодарение на всички нас, на всички социалисти и привърженици, които ще повярват в това, което ние споделяме", допълни още зам.-председателят на БСП.

По думите му БСП има платформа, която конкретно отговаря на реалността и е обоснована с финансово покритие. "Това ми дава спокойствието да мога да застана пред хората и да им кажа, че може да постигнем това, което им обещаваме“, заяви Данаилов.
 
Знаменитият актьор се обърна и към ръководителя на партията Корнелия Нинова, като й препоръча да продължи да внимава с обкръжението си. Той се обърна към Корнелия Нинова с думите на Конфуций „За тези, които говорят зад гърба ти  това е знак, че ти си пред тях“.

"Имам честта да закрия днешното заседание на 49-тия Конгрес на БСП и да открия предизборната кампания на БСП за спечелване на парламентарните избори", заключи Стефан Данаилов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

146

Анонимен

преди 7 години

готин и като артист и сега

145

Анонимен

преди 7 години

Навиват се да вземат властта, другарите (първо написах "да управляват", ама тяхното не е управление, а феодализъм)!Даже и другарката *** я пратиха да й опънат бръчките и да осмучат сланинките преди да я сложат начело на Червените Зомбита. За да е подходяща за снимки и новинарски репортажи. Подгответе се за лавина от информация за нея в следващите седмици, от спасяване на закъсали планинари до даряване на старото й бельо на старчески домове...

144

Спинкайте

преди 7 години

Тези пак ни развеселяват. Били победили. Явно имат предвид избора на Сънчо пред Цура. Или герестия може би? Или пък слушкат цоциолозите, които не смеят да правят истински проучвания, а дават на всички поравно.

fallback