Снимка: архив Булфото
fallback

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов получи номинация за водач на депутатската листа от структурата на партията си в Монтана.

Бившият премиер събра безапелационно 150 гласа, следван от координатора Дилян Димитров със 140 гласа, пише "24 часа“".

Oще по темата

Сред дамите, издигнати за водач в Монтана, са досегашната депутатка Десислава Атанасова, която получи 70 гласа, общинският съветник Ирена Димова , зам.- областният управител Нина Петкова и Даниела Накова от Регионалната здравна инспекция.

Кандидати за депутатските кресла са и общинските съветници Александър Ангелов, Станимир Стоев и адвоката Георги Георгиев.

Засега редът в листата не е определен. Той ще бъде ясен след като минат всичките събрания, уточниха от централата на ГЕРБ в Монтана.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

61

Метовски

преди 7 години

Монтанчени,действително заслужават дереджето си,след като дават доверието си за Деса Атанасова прокудена завинаги от Русе.Толкова ли сте закъсали за кадри бе господа от най бедната точка на ЕС. Спуснете кепенците на ПП-ГЕРБ в Монтана,за да се знае,че каквото ви пратят ще бъде за последно.Отворете си сетивата,изберете местен човек който е израснал пред очите ви.Иначе,след 26-ти март,ще започнете големите псувни,защото не сте гласували за правилния човек.

60

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ! Стига! Веднъж Ви дадохме власт, втори път поправителен и ......нищо! Бойко не си ли задоволи егото? Магистрали-кражби! Стадиони по селата /за 10 старци/-кражби! Спортни зали по селата за 5 деца и 20 баби -кражби! Саниране /пример смолянското /-кражби! Стига вече! Дами и господа да сменим "боковистите"!

59

Анонимен

преди 7 години

Борисов обещал 300 лева заплата и над 600 лева вдигане на брутните средни заплати за следващия 4-годишен мандат, нарекъл е това "изпълними цели". Припомняме, че когато същите неща преди месец поискаха патриотите той ги нарече "популизъм"

fallback