Снимка: Олег Попов, Dnes.bg
fallback

Маргарита Попова, която вчера напусна "Дондуков" 2 като вицепрезидент от днес е на работа в Българската стопанска камара (БСК).

Попова е назначена за заместник-председател и главен секретар на работодателската организация, става ясно от съобщение на сайта й.

Промяната в оперативното ръководство на БСК е в сила от днес.

В качеството си на зам.-председател Попова ще отговаря за правната инфраструктура (вкл. Арбитражния съд на БСК) и международната дейност на камарата.

За заместник-главен секретар е назначен Добри Митрев. Той ще отговаря за контактите с членовете на БСК, както и за административното обслужване на камарата.

Досегашният главен секретар Петър Денев става заместник-председател на БСК с ресори "Малки и средни предприятия", "Връзки с университетите" и "Външноикономическо сътрудничество".

Името на Маргарита Попова се споменаваше като възможен вицепремиер и правосъден министър в служебния кабинет, който се очаква да формира президента Румен Радев. Тя бе министър на правосъдието и в първото правителство на Бойко Борисов.

Още новини четете в Investor.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 7 години

Съжалявали, че гласували за Радев.... хахахах, след дъжд качулка, излъгаха ви като балъци...

12

Frufru

преди 7 години

Batak pri batak...

11

Анонимен

преди 7 години

Господи,сега тия които бяха против Плевнелиев да ги видя дали ще хулят новия президент,още на следващия ден и пак на хранилка........нема такава държава,това не говори добре за Румен Радев съжалявам че гласувах за него..

fallback