Снимка: Reuters, архив
fallback

Областните структури на ГЕРБ трябва да изпратят всичките си номинации за депутати най-късно до 5 февруари, съобщиха от партията на Бойко Борисов пред "24 часа".

Oще по темата

В неделя лидерът и заместникът му Цветан Цветанов, който оглавява националния предизборен щаб, събират всички областни координатори, депутати, кметове и министри на Национален съвет в столицата. Той ще е достатъчно рано, за да включи след това Борисов в церемониите по встъпването на длъжност на новоизбрания и вече заклел се президент Румен Радев.

В началото на съвета Цветанов ще направи анализ на състоянието на структурите, разбира се - спрямо последните избори, на които ГЕРБ претърпя първата си загуба. След това ще даде указания как трябва да се действа.

"Най-важното е да сте постоянно сред хората. Не по партийните офиси, а сред хората", ще заръча дясната ръка на Борисов.

Втората част от обръщението на Цветанов ще е обобщение на резултатите от анкетата, която централата изпрати по имейлите на повече от 20 000 членове. И в която има три въпроса - кои да са приоритетите в кампанията (съответно и в управленската програма), с кого ГЕРБ може да управлява след изборите и кои са изключените партньори.

На всеки от тях активистите могат да дават по 5 отговора.

Естествено, най-много гласове като желан партньор е събрал Реформаторският блок.

След като Цветанов направи преглед на състоянието на областните и общински структури и даде указания за философията на предизборната кампания, по традиция думата ще вземе лидерът Бойко Борисов.

Премиерът в оставка със сигурност ще стегне редиците - всеки да дадат максимума на тези избори, защото всички са срещу ГЕРБ.

Доказала го и съпротивата на останалите парламентарно представени сили срещу исканите от ГЕРБ промени в Изборния кодекс.

"Само ние поискахме да въведем волята на народа с промяна в кодекса, никой не ни подкрепи", очаква се да изтъкне лидерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Патриот

преди 7 години

Един път стомна за вода, два пъти стомна за вода и на третия път стомната се счупии. Така, че и да стяга и да не стяга ГРОБ са вече в историята и то не с добро. СБОГОМ И ДАНО НИКОГА ПОВЕЧЕ НЕ СЕ ВЪРНАТ. Не си взеха поука от НДСВ, но това си е техен проблем. Мислеха си, че ще векуват във властта. Да ама не. На хората им писна да стоят със замразени заплати и пенсии, а цените на всичко постоянно да растат нагоре.НЕ ГИ ИСКАМЕ ПОВЕЧЕ И ЩЕ ГЛАСУВАМЕ И ЗА ИЗВЪНЗЕМНИТЕ, НО НИКОГА ПОВЕЧЕ ЗА ГРОБАДЖИИТЕ.

33

Анонимен

преди 7 години

Омразата,която изпитват гражданите на Кърджали към Цвета Караянчева,започва да се трансвормира в омраза към ГЕРБ!

32

Анонимен

преди 7 години

Без Цвета Караянчева!Тя е *** и отмъстителна!Става за домашна прислужница,но не и за политик.

fallback