Снимка: Олег Попов, Dnes.bg
fallback

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

183

Анонимен

преди 7 години

Този Радев от небето ли го пуснаха или е дошъл от друга цивилизация абе хора този направо и клоун дошъл от цирка и какав президент ще бъде той.Освен да си гледа самолетите той за нищо не става пален фалш да видим какво ще направи и какво няма да направи.

182

Простащина

преди 7 години

Обърнете внимание на Ц.Цачева. Тя виждаше какво става, но си мълчеше и леко се подсмиваше. Защото шум вдигаха техните съюзници - от НФСБ, остатъци от РБ, десебари. Репликиращите бяха зад гърба на Цветанов, но той не се намеси. Борисов пък не накара Цветанов да помоли митингуващите за тишина. Това навява на мисълта,че от ГЕРБ и техните маши бяха решили жестоко да си отмъстят пред очите на присъстващите дипломати от чуждите страни за поражението на 13 ноември. Държаха се като гамени.

181

Мръсен бизнес

преди 7 години

Вчера новият президент наблегна на раздялата с бизнеса на миналото. Намекването беше за "бизнесмените", ояли се покрай близостта си с депутатите и политиците (пример строителните фирми, вдигащи ограда по турската граница на стойност 1 млн.лв/км при реална 250 хил.лв/км). В този бизнес навлязоха депутатите, лидерите на политически партии, като политиката се *** в алъш-вериш,подли номера и просташки отношения между политиците и техните маши. Затова скочиха Симеонов, Караджов и техните ближни.

fallback