Снимка: Булфото
fallback

Вицепремиерът в оставка и отговорник за коалиционната политика в кабинета Румяна Бъчварова призна, че не може да изключи управление на ГЕРБ и с партии извън членките на европейската десница.

Във Варна Бъчварова обясни, че иска коалиция с родни партии, които членуват в Европейската народна партия. Тя обаче не изключи на 100% и възможни други варианти на съвместно управление на ГЕРБ с други партии след бъдещите парламентарни избори.

Вътрешният министър в оставка се срещна с ръководствата на МВР - Варна и Добрич и похвали работата на полицията в морската столица.

В Добрич пък разкриваемостта на престъпленията е достигнала 94%.

Бъчварова обеща, че дирекциите във Варна и Добрич ще бъдат подпомогнати с по 42-ма нови служители. Те ще получат и средства за допълнително гориво и за ремонти на автомобилите.

"Има възможност, на базата на предварителни заявки, да бъдат назначени допълнително 550 служители в областните полицейски дирекции за борбата с битовата престъпност, и други 600 - по охрана на границата, каза още вътрешният министър в оставка", цитирана от БТА.

Тя обясни и че трябва да бъдат създадени и различни форми за работа с тези, които излизат от затворите, както и с подрастващите, извършили някакво нарушение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

ДА БЕ!

преди 7 години

НАПРАВИЛА СИ ПРЕДИЗБОРНАТА ОБИКОЛКА И СИ МИСЛИ ЧЕ МВР ВАРНА И ДОБРИЧ ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ БЕШЕЕЕЕ НО ВЕЧЕ СЕ ОСЪЗНАХА И ТЕ СИГУРНО ИМА ЗАБЛУДЕНИ ВСЕ ОЩЕ НО СА МАЛКО - Г-ЖО СТИГА СТЕ ПОЗИРАЛИ ПРЕД КАМЕРИТЕ СПРЕТЕ СЕ ВЕЧЕ ПОВДИГА НИ СЕ КАТО ВИ ВИДИМ

32

Анонимен

преди 7 години

Още над 1000 полицаи за една малка България. Ами то тогава ще бъдем най вероятно Първа Полицейска Държава на полицаи на глава от населението. Ми то дайте тогава целият бюджет на МВР и друго министерство нема да е необходимо.

31

Анонимен

преди 7 години

Руменееее , идвай по-бързо , че тия съвсем изперкаха

fallback