Снимка: архив "Булфото"
fallback

Вицепремиерът в оставка Томислав Дончев посъветва служебното правителство де се притеснява за това, което ще получи в наследство.

"Служебното правителство няма от какво да се притеснява, само трябва да работи", каза той пред bTV.

Дончев обясни, че кабинетът "Борисов 2" оставя всички сектори на управлението в много добро състояние.

Успокоението на вицепремиера идва на фона на обвиненията на ген. Румен Радев от миналата седмица, че се подновява обществената поръчка за тол системата.

"Президентът не е чиновник, който само разписва документи. Той има право да изразява обществени позиции и да задава въпроси", смята Дончев.

Според него дебатът на тази тема бил изчерпан, тъй като Лиляна Павлова е дала много подробни разяснения по казуса.

Дончев коментира и обвиненията на Радан Кънев, че ГЕРБ и БСП се опитват да дадат тол системата на фирми, свързани с Васил Божков.

"Мен много ме притеснява, когато някой знае резултата на една обществена поръчка преди тя да е проведена", каза той и нарече изказванията на Кънев несериозни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

франко фере

преди 7 години

Герджиков няма работа в времено и ли каквото е да е правителство

38

ognyanz

преди 7 години

До "Провалилата се БСП" - много се повтаряш, вече наистина започвам да си записвам публикуването на тоя пост. Досега със съм го виждал поне пет пъти точно копие. Ако ти плащат нещо за това, си дават парите на вятъра.Да не говорим, че няма връзка с темата.Следващия път, когато го публикуваш пак, аз ще публикувам датите, когато си го поствал преди това. Тази вече я записах.

37

kiorsufra

преди 7 години

DA VSEME PROKORATURATA DA PREVIKA SEM.PASI NARASPIT.4E TE DOSTA SE OBLAJIHA PO VREME NA UPRAVLENIET NA NDSV.I SEGA SE NATISKAT OTNOVO DA SEDNAT NA GARBA NA BG NAROD.

fallback