fallback

Общ преглед

След като стана ясно, че джипове на горските се ползват от НСО за политици, премиерът в оставка  Бойко Борисов се зарече, че повече няма да се качи в тях.

Oще по темата
"Обещавам, когато следващият път стана премиер, ще поръчам в Русия една Лада Нива да бронират, защото аз имам няколко смъртни присъди от международни босове, които съм залавял и екстрадирал", коментира случая той.

По-рано днес Борисов е поискал НСО да върнат возилата на горските стопанства.

"Вие искате да ме изкарате като пушечно месо в небронирана кола, добре ще поема и този риск за себе си", заяви още премиерът в оставка в отговор на въпросите на журналистите. По думите му джиповете се ползват от всички – президент, гости и службата за охрана решава как ще ги ротира.

"Но си спомням много добре, че с него возих Дейвид Камерън на границата с Турция, вследствие на което българите получиха 40 Рейндж Ровър-а безвъзмездно. След Дейвид – Виктор Орбан. Благодарение на него и Вишеградската четворка в Братислава само България целево получи 320 млн. лева.

На 12 декември ще получим 12 чисто нови джипа, издействани от мен като подарък от Германия от канцлера за границата. С парите, които издействахме, ще купим 470 нови джипа за границата. И вие ми се огледахте, че когато съм ходил по нощите в Харманли, съм се возил в тоя джип", ядоса се Борисов.

Той прати журналистите да снимат с какви коли се вози новоизбраният президент Румен Радев и "какви ще дойдат за него – специално поръчани". Нека ги върнат, ако искат, допълни премиерът.

"Ще се возя на бронирана Лада Нива, в Москва ще говоря с президента Путин, няма да ми откаже, за да сте доволни и да бъдем унизени така, както трябва", зарече се Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

328

Komentator

преди 7 години

ТИКВО !!! Даже и в ТРАБАНТ картонен да се возиш боли ме ФАРА!!! Къде е МОСТА??? Видиот искариолски!!! в ГРОБА ти е МЯСТОТО !!! Направи СОФИЯ- БУРГАС и БЛАГОЕВГРАД!!! Къде е СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ???? Go to the HELL!!!

327

нар

преди 7 години

Фирма НАР ООД ще предостави безплатно ЛАДА за държавни цели на министър председателя Бойко Борисов.Г-н. Мин. председател, благодарим Ви, че избрахте да смените своя автомобил за 500 хил. лв. с нашата Лада. Моля, след като спечелите изборите и станете отново министър заповядайте в нашия офис , за да получите ключовете на автомобила. Ако не станете министър, пак елате. Няма да Ви дадем кола, а специален ключ, с който може да отключите тоалетната в нашия автосервиз.Благодарим Ви за рекламата!

326

Ужас

преди 7 години

Да знаете, че гербовите марки като се залепят, няма вече отлепване.

fallback