Снимка: Булфото, архив
fallback

Корнелия Нинова отвърна индиректно на нападките на вътрешния министър в оставка Румяна Бъчварова, която по-рано заяви, че президентската кампания и БСП са нагнетили напрежението в Харманли.

"Чух министъра на вътрешните работи в предаване да твърди, че предизборната кампания и БСП били виновни за случилото се в Харманли. И по-лошо, държавата няма да може да спре 5000 души, ако решат да прекосят границата. Специално да си обучаван за това, едва ли би могъл в едно изречение да събереш толкова безсилие и бягство от отговорност", написа лидерът на БСП в  профила си във Facebook.

Тя попита коя точно кампания и как БСП са пропуснали от януари до октомври 13 000 нелегално преминали мигранти, според официалната информация на МВР?

"Не е ли работа точно на тази госпожа да ги спре? Как точно кампанията и БСП не изградиха оградата?", пита Нинова.

Тя подчерта, че не общинските съветници от БСП, а правителството на Бойко Борисов е приело постановление за трайно заселване на бежанци в българските общини.

"И как не им разбраха главите какво им се случи на 13.11.2016 г. Ей заради такова безхаберие, плюене по БСП и некадърност да се справят с проблемите на хората, получиха вот на недоверие. Въпреки това не желаят да чуят разумни предложения за решения. Всичко знаят и всичко могат. За съжаление потърпевш е народът", допълва още Корнелия Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

170

Анонимен

преди 7 години

БЪЛГАРИЯ ПОЧЕРВЕНЯ- СЕГА ДА ВИДИМ ДРУГАРИТЕ КАК ОТГОВАРЯТ- НЕ ГЛАСУВАТ БЮДЖЕТ 2017 Г КЪДЕТО ИМА ЗАЛОЖЕНИ 460 ЛВ МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА, ЗАЩОТО СА ЛИЦЕМЕРИ, ЗАЩОТО ЕДНО ГОВОРЯТ ДРУГО ПРАВЯТ, ЗАЩОТО 2007 Г НАПРАВИХА 12.5% ИНФЛАЦИЯ, СЪЩОТО И ПРЕЗ 2008 Г ПРЕЗ 1997 Г 540% ИНФЛАЦИЯ- ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ ПРЕДСТАВЛЯВАЩА ЛИЦЕТО В БСП Е ЗЕЙНАЛА ОТНОВО АЛЧНАТА СИ УСТА- КАК ЛИ ЩЕ НИ СГОТВЯТ, КОЛКО ЛИ МИЛИАРДА ЩЕ УСВОЯТ, КАК ЛИ ЩЕ ПРЕХВЪРЛЯТ НА ТОЯ ОНЯ ВИНАТА- ИМА ЛИ ДАНС.

169

Радко

преди 7 години

До ognyanz Не си разбрал точно,става въпрос,че много станаха жените ,които оправят държавата ,но не могат!Много са амбициозни ,но не са дялани камъни!Става въпрос ,стига вече сме се учили в движение а да ползваме професионализма на хората!Радев затова и спечели,защото е мъж и много щяха да станат жените на възлови постове без ценз!БСП няма нищо общо и вече ги виждам на следващите избори,как са се изгърмяли! Нинова и Бъчварова са родни сестри!Не стават!Затова иде дума!

168

Ихо

преди 7 години

Червената бабичка крека и врещи,но народът не се връзва вече на червени тенекии.

fallback