Снимка: Олег Попов/Dnes.bg
fallback

МВР използва целия си натрупан опит, за да подсигури концерта на Слави Трифонов утре. Това обяви вътрешният министър Румяна Бъчварова в кулоарите на парламента.

Oще по темата

Както вчера стана ясно, проявата на шоумена ще блокира центъра на София за повече от денонощие през уикенда.

"Предприели сме всички мерки, информирали сме всички, които могат да бъдат заинтересовани или засегнати, да си променят личните планове, да имат информация откъде могат да минат, къде могат да намерят линейка, къде ще са резервните трасета за линейки. Използвали сме целия натрупан опит и се надявам да премине така както организаторите искат", каза вътрешния министър. 

Бъчварова коментира и разминаването в информацията за съдбата на турчина Фарук Бекташ, който уби семейство мотористи през юли и избяга от страната.

Миналата седмица вътрешният министър съобщи, че Германия, където е той, е спряла издирването, но властите в Берлин отрекоха това.

Днес Бъчварова обясни, че няма разминаване, а става дума за последващи действия след нейното изказване.

"Очакваме той да се яви и властите в Германия да направят всичко възможно", каза министърът. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

84

Анонимен

преди 7 години

Птез 2013-та центърът на София беше блокиран месеци наред от хората на тиквата, но никой не рева, че му пречи, или поне в медиите не излезе подобна информация. Сега ред сълзи ред со.оли.

83

Анонимен

преди 7 години

Едри селски шарани най-лесно се ловят на чалгарско-партиотичното кюспе на учиндолската врана. Дългия има страхотен нюх, винаги знае кога да кешира най-добре.Аз с хора които гледат Биг Брадър и Славчо гледам да си нямам взимане-даване. Това е най-пропадналата част на населението.

82

анонимен

преди 7 години

Какво ни интересува Слави ,не мисля че това е проблем на народа ни

fallback