Снимка: БТА
fallback

От мен се очаква не да водя флотилия, а да взимам добри политически решения, обяви кандидатът за президент на ГЕРБ Цецка Цачева, която посети Велико Търново.

“Ще положа всички усилия институциите винаги да са обърнати към проблемите в образованието, науката и бизнеса”, обяви Цачева, цитирана от “Фокус”. Тя поясни, че държавният глава по Конституция може да няма пряко задължение по тези теми, но ако стане президент ще настоява пред институциите за всичко, което би било полезно на образователната система.

“Учителите са хората, които формират общественото мнение”, подчерта Цачева.

По време на срещата на Цачева с директори на училища и детски градини, преподаватели от Великотърновския университет и от Национален военен университет „Васил Левски“ (НВУ), проф. Михаил Харалампиев от военния университет покани Цачева да изнесе лекция в качеството си на президент и изрази увереност, че тя ще бъде добър главнокомандващ на българската армия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

64

Информациятя

преди 7 години

На Мишо Харалампиев няма да му се сбъдне желанието, щото реч в НВУ ще изнесе Президентът ген. Радев. ГЕРБ ще са за дълго в "Б" група и Мишо ще бъде принуден да лиши от нарцистичното си присъствие великотърновската общественост. Чао на такива ***!

63

Неутрален

преди 7 години

Присъствах на МНОГО ВЪЛНУВАЩ и многолюден митинг на тази кандидат президентнска двойкаИскреност усетих , пробудиха националната ми гордост напомнянето за нашите героиБюлетина 17 избрах от раз

62

Анонимен

преди 7 години

Бегайте-е-е-е-е

fallback