Снимка: архив Булфото
fallback

Съпредседателят на Патриотичния фронт Валери Симеонов похвали посредническата мисия на премиера Бойко Борисов между Турция и ЕС.

Oще по темата

"В случая Борисов в ролята си на посредник успява да спечели доста позитиви за България като цяло и неговото поведение трябва да бъде адмирирано. Неговото поведение е правилно пресметнато и полезно за държавата, правилно разиграва картите", каза Симеонов пред БНР.

Според него в сегашния момент България няма интерес от конфронтация с Турция и "струпване на тълпи авантюристи на границата ни".

Симеонов смята и че едва при завършването на оградата бихме могли да си позволим по-категорична политика.

Той допълни, че в момента се търси приемливо междинно решение."Решение, с което и Ердоган да излезе от ситуацията, защото сега той е в укорителната позиция на мъмрено от Европа дете", каза патриотът.

Валери Симеонов нарече КСНС камуфлаж и театрална постановка. Така той коментира призива на няколко партии, сред които и ВМРО, за свикване на заседание при президента за политиката ни с Турция и ЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Патриот

преди 7 години

колегата долу го каза много точно,народа остана единствената опозиция!

31

1

преди 7 години

До ВОЛЕН ПАША,ако си чувал за др.балевски,член на цк на бкп,той е чича на ''големия питриот валери балевски''откакто е станал ''политик''не е стъпвал в селото,където живее баща му с. Зараево,Поповска община,праща онова бяло и кресливо'' българче'' касабов да снима ''ислямизирането''на селото,а точно тия хора българомохамедани хранят баща му,иначе няма кой да му даде парче хляб.

30

Патриот

преди 7 години

Лъжепатриота сигурно и един кавал му е извъртял на Борисов.Това е нереална мафия просто!

fallback