Снимка: архив Булфото
fallback

Владимир Кузов обвини директно хора на Слави Трифонов, че са стреляли по него на магистрала "Хемус".

Кузов е кандидат за президент и бивш депутат от "Атака". Той бе изключен от партията на националистите през 2006 година, след като бе съден за педофилия заради сексуални действия с малолетен.

Преди две седмици Кузов сигнализира медиите, че по него е било стреляно по магистрала "Хемус". Тогава той обвини за стрелбата "тв водещ, който организира референдум".

Oще по темата

Днес той директно изрича името на Слави Трифонов. Пред "България днес" Кузов разказва, че номерът на джипа, от който стреляли по него, бил СВ 7878 ВМ. "После разбрах, че това е кола на фирмата на Слави Трифонов".

7 и 8 са числата в една от най-популярните песни в изпълнение на Слави "Тайсън кючек", по-популярна с припева си "7-8 и ще си паднала...".

"Бях на среща с избиратели в Ботевград в сряда вечерта, 24 август. На връщане, на около 3-4 километра след тунела на Витиня, около 23:15 ч., ме настигнаха два джипа. Карах бързо - с около 130 километра. Те също се движеха много бързо зад мен. Започнаха да ми святкат с фаровете, натиснаха ме в лявото платно. Аз карам "Шкода", а те бяха с "Рейндж Роувър" и тойота "Ленд Круизър". Явно с моята скромна кола съм ги дразнел, че им се пречкам пред очите, и искаха да ме разкарат", обясни отново за инцидента Кузов.

Той, понеже също бил инат, в началото не отбил, защото, според него, се движел с максимално разрешена скорост.

"В един момент все пак минах вдясно, за да им дам път. Когато вторият джип се изравни с мен при изпреварването, прозорецът на пътника до шофьора се свали. Видях само ръка с пистолет, насочен към мен, и пламък от дулото. Когато ме задминаваха, видях много добре номера на единия джип. Табелата му беше осветена с лед светлини, а и другият джип зад него допълнително я осветяваше. Номерът беше СВ 7878 ВМ. После разбрах, че това е кола на фирмата на Слави Трифонов", завършва разказа си Кузов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

52

АМАН

преди 7 години

Тези ГНИ-ДИ от Селското Шоу на Шо-по едвали си Видели, че колата е на Педо-фила... просто това биха го направили на всеки от нас... А това шоу на Шо-Пу ... Някой Гледа ли го???

51

Кокузов

преди 7 години

Срещи с избиратели...че те момченцата трябва да имат 18 години, какви избиратели...

50

До 1 / 18 и т.н.

преди 7 години

Питам те нещо конкретно, ти се връткаш като кандидат-кмет пред ТВ водеща в къса поличка. Ако искам да чета Закона и Правилника, знам добре къде да погледна.Но това не отговаря на въпросите как и отколко време успяваш да информираш всички каращи с десетки километри в дясната лента по магистралите.

fallback