Снимка: архив Булфото
fallback

Кандидатът за президент Румен Радев обяви, че не се чувства заложник на нито една партия. Въпреки развода между БСП и АБВ той остава в битката за президент.

Коментарът му дойде няколко часа след като АБВ оттегли подкрепата си за кандидатурата му в отговор на решението на БСП да не подписва коалиционно споразумение с партията на Първанов.

Радев коментира напрежението на влизане в централата на БСП, където заседава червения изборен щаб.

Oще по темата

"Не се отказвам от ничия подкрепа. Това са отношения между партии. Не съм член нито на БСП, нито на АБВ", каза кандидатът, цитиран от Нова тв.

Радев допълни, че отношенията за коалиции и за инициативни комитети се регулират между тях самите партии.

"Мисля, че формата, която беше предложена за инициативен комитет, в който има място и за АБВ, и за всяка прогресивно мислеща партия, организация, е отворена, тя дава възможност на всички", каза още генералът.

Той беше категоричен, че не се чувства заложник в конфликта.

"Имам кауза, която следвам. Винаги има смисъл от явяване на избори, ако наистина имаш кауза, зад която да стоиш", каза още Радев.

Той обясни и че не се чувства кандидат само на БСП, а очаква подкрепа от много българи. "Чувствам се техен кандидат", каза генералът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

49

Ихо

преди 7 години

Генерал под чехъл,а за съжаление няма и външен вид- мен ми прилича повече на селски кооператор или на гумаджията от близкия сервиз. А че е свестен- това го твърдят само комунисти: правете сметка тогава дали това е вярно.

48

123

преди 7 години

Хеееей, коментиращи, плюещи тенерала,след 25 години унищожение на държавата се появи една надеждачиста и нео етнена и вие и е бахте майката, жалко, срам ве е да се нарека БЪРГАРИНзаради вас.

47

гоце с 3 пера

преди 7 години

Гоце Седефчов + трафикантът Кирчо с германските марки от сръбската граница + килърът Пешо сумиста = дс + кгб

fallback