49

Ихо

преди 7 години

Генерал под чехъл,а за съжаление няма и външен вид- мен ми прилича повече на селски кооператор или на гумаджията от близкия сервиз. А че е свестен- това го твърдят само комунисти: правете сметка тогава дали това е вярно.

48

123

преди 7 години

Хеееей, коментиращи, плюещи тенерала,след 25 години унищожение на държавата се появи една надеждачиста и нео етнена и вие и е бахте майката, жалко, срам ве е да се нарека БЪРГАРИНзаради вас.

47

гоце с 3 пера

преди 7 години

Гоце Седефчов + трафикантът Кирчо с германските марки от сръбската граница + килърът Пешо сумиста = дс + кгб

46

До 84

преди 7 години

Ако не беше партиен роб нямаше въобще да изпълни заповедта да се кандидатира за президент. Поведението му е мъжкарско но действията му са п***мярски.

45

Анонимен

преди 7 години

Да не вдигнеш телефона, когато ти звъни Гоце, те прави абсолютен пич по всички параграфи, шапка му свалям на генерала.

44

Анонимен

преди 7 години

Ако беше партиен роб, вече щеше да сипе самосвала върху Гоце, следвайки примера на Нинова. Това, което ми харесва у него е, че не се поддава на провокации, не служи на партии, когато премиера го нападна, възползвайки се от това, че Радев все още военен и няма право да коментира, Радев беше непоклатим и следваше протокола до дупка.

43

Анонимен

преди 7 години

Радев е един наивник, така и не разбра как го употребиха.

42

ген. Пиночет

преди 7 години

Тоя е от наште, чакаме поредния военен преврат в региона!

41

Социаглист

преди 7 години

Най-обикновен бушон на червените другари !

40

Анонимен

преди 7 години

Колкото повече плюете по ген.Радев,толкова повече нахъсвате хората да гласуват за него.

39

Анонимен

преди 7 години

Колко сте смешни и жалки в злобата си.Е,змията хапе най-силно когато умира,нали?

38

Ген.Радев ЛЪЖЕ...

преди 7 години

ТОЙ НЕ Е БЕЗПАРТИЕН , А СИ Е ЧИСТА *** И РУСКИ ИБРИК--"МЕНТЕ ГЕНЕРАЛ"---БЕЗ АРМИЯ И САМОЛЕТИ!"ГЕНЕРАЛ"----ПО ПАРТИЙНИ ДОКУМЕНТИ!!!ТИПИЧЕН ---НЕКАДЪРЕН И СМОТАН ПАРТИЕН КАДЪР НА БКП/бсп!/....от кадрите на БКП--които докараха страната до ФАЛИТ../

37

Анонимен

преди 7 години

Един "неразпознаваем" генерал ви изплаши толкова много,че преливате от злоба и завист,без да е направил на никого нищо,без да е обидил някого.Един достоен мъж ще се наложи да понесе цялата клоака на властимащите,които за нищои на света не искат да се разделят с облагите и привилегиите,които им носи властта.И колкото по-богати стават,стават и по-алчни.Готови са на всичко,за да не им попречат да доопоскат държавата.

36

анонимна.

преди 7 години

Плюйте , но мислете че трябва и да се избършите ***. Не Ви стиска и освен да плюете друго не умеете.

35

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

ОТКЪДЕ ГО НАМЕРИХТЕ ТОЯ КЛЕПОУХ *** --НАРЕЧЕН "ГЕНЕРАЛ" на несъществуващата авиация в България!"ГЕНЕРАЛ" --НА 5-6-РУСКИ АМОРТИЗИРАНИ НАПЪЛНО И БРАКУВАНИ ЛЕТЯЩИ ЩАЙГИ!СМЕХ........!!!!!!!!!

34

Анонимен

преди 7 години

"Ако беше се разграничил от червените крадци които 90% от българите не понасят имаше големи шансове. Сега предреши изхода от изборите."Нямаше да стане и го знаеш много добре. Щяхте да почнете с "къв е тоя", "шапкар и независим ха-ха" и "ще си гласувам за партията" и така нататък. Всяка партия има твърд електорат, а това означава гласове, шансът му като самостоятелен кандидат щеше да е нищожен именно заради партийните ядра. Посочи ми един самостоятелен, който да е станал президент на България.

33

Анонимен

преди 7 години

За мене няма по-добро доказателство, че е свестен човек от това, че Гоце си свали подкрепата от него, а Бойко дори не смее да го дискредитира.

32

Сиси

преди 7 години

До 46. Непартиен кандидат от БСП?Ако всички мислят,като теб,наистина са овце

31

гошо тъпото

преди 7 години

не разбирам нещо , ще имаме два самолета изправни а 6 генерала летци. къде летят на сухо ли.

30

Bon pro

преди 7 години

General Radev & bg asker opaziha nebeto nad rbg dosega, dano taka i za napred v vremeto! :-)