Снимка: ГЕРБ
fallback

"Работим в интерес на гражданите" е предизборният слоган на ГЕРБ за изборите за президент и вицепрезидент.

Това реши окончателно на свое заседание днес Националният предизборен щаб на ГЕРБ, съобщиха от от партията.

По време на заседанието беше приета и визия за графичното оформление на слогана. Освен това Националният предизборен щаб на партията окончателно утвърди визията за предизборните плакати и за всички останали агитационни и рекламни материали, които ГЕРБ ще използва по време на предизборната кампания за президент и вицепрезидент.

Структурирана и одобрена беше и концепцията на партията за предизборните активности на ГЕРБ в Интернет и социалните мрежи.

По време на заседанието Националният предизборен щаб на ГЕРБ започна утвърждаването на областните и общинските предизборни щабове на партията в страната. Утвърждаването на местните щабове се извършва по предварителен график и процесът ще приключи на 31 август.

Националният щаб прие и окончателния график с датите за провеждане на Националната предизборна обиколка на кандидат-президентската двойка в цялата страна.

Официалното откриване на предизборната кампания на ГЕРБ ще е на 9 октомври 2016 г. и по традиция ще се проведе в зала "Арена Армеец" в София. Закриването на кампанията ще е на 4 ноември 2016 г. и ще се проведе в гр. Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Анонимен

преди 7 години

Натеглихте заеми, а кой и как ще ги връща не знам. Майтап си праите на гърба на хората. Няма и алтернатива, то който и да се появи с по-различен начин на мислене застрашаващ предстоящият разпад на страната, демек вашата власт и създаденото статукво където богатеете за сметка на бедният работещ българин, бива репресиран, обявяван като комунист, все едно вие не сте, и не знам си какви други глупости. Е, вие ще сте последната партия преди тоталната деградация на българската нация. Честито, другари!

32

Анонимен

преди 7 години

Поименно, дами и господа от ГЕРБ - поименно кои са въпросните граждани?!

31

Реалист

преди 7 години

Да, държавата процъфтява след всяко следващо правителство и децата ви които са в чужбина решиха да си дойдат да живеят в България, този филм вече сме го гледали, супер приятно е в бг да правиш бизнес и да се опитваш да живееш, особено ако не си от кирливата европейска столица София. Не останаха мн кадърни хора за съжаление и не виждам признаци да става по-добре, тепърва огромна вълна ще се пенсионира, а бягащите навън са все повече и повече, все млади и интелигентни хора.

fallback